Mustafa ÖZDEMİR / Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Lig’de son 5 haftadır galibiyet alamayan Akhisar Belediyespor, bugün saat 16.00’da Mersin İdmanyurdu’na konuk oluyor.

Ligde en son galibiyetini 9.haftada Sivasspor deplasmanında 2-1’lik skorla alan Akhisar Belediyespor, daha sonra oynadığı 5 maçta 4 mağlubiyet 1 beraberlik aldı. Bu süreçte Fenerbahçe,Trabzonspor, Kasımpaşa ve Beşiktaşa’a mağlup olurken, Bursaspor ile kendi sahasında berabere kaldı.

Akhisar Belediyespor ligde şuana kadar toplam 2 galibiyetini de deplasmanda aldı. Bir maç eksiği bulunan Akhisar Belediyespor 16.haftada deplasmanda ligin son sıralarında bulunan Mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek.

Alt sıralardan kurtulmak istediklerini ifade eden Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar; “Alt sıralardan uzaklaşmak için Mersin'den puanlarla dönmek istiyoruz. Mersin İdmanyurdu karşısında alacağımız sonuçla Medical Park Antalyaspor ve Orduspor müsabakalarına moralli çıkmak istiyoruz. Kötü hava koşulları nedeniyle iptal edilen Medical Park Antalyaspor maçının ne zaman oynanacağı henüz belli olmadı. Sakatlığı bulunan Bikoko da hafta içinde takımla birlikte çalışmalara başladı. Medical Park Antalyaspor maçında cezalı olan Mustafa Aşan ve Emin Aladağ Mersin İdmanyurdu maçında forma giyemeyecek. Dolayısıyla Medical Park Antalyaspor maçı sıfırdan başlayacak." Dedi.