Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Lig’in 22. Haftasında 15 Şubat Cuma günü Manisa 19 Mayıs Stadında karşılaşacağı Galatasaray maçı hazırlıkları sırasında Manisa Barosu Başkanı Zeynel Balkız ve yönetim kurulu üyeleri Akhisar Belediyespor’a moral dileklerinde bulundu.

Manisa Barosu Başkanı Avukat Zeynel Balkız Manisa’nın takımı olan Akhisar Belediyespor’a herkesin sahip çıkması gerektiğini ifade etti.

Balkız; “Bugün buraya Manisa’yı Süper Lig’de temsil eden Akhisar Belediyespor’a moral vermek amaçlı ziyarette bulunduk. Buradan Manisa’nın tümü için bir mesaj vermek istiyoruz. Hep beraber 1 milyon 400 bin nüfustan oluşan köyleri kasabaları merkezi dahil, geliniz bir hemşerilik hukuku oluşturalım. Maalesef bizim Türkiye’mizin bazı yörelerinde hemşerilik hukukunu çok iyi uyguluyorlar. İnsanlar birbirini tutuyorlar, destek oluyorlar. Manisa’mız Süper Lig’de Akhisar Belediyespor ile temsil ediliyor. Bu takımımıza herkesin sahip çıkması, destek olmasını istiyoruz. Cuma günü karşılaşacakları Galatasaray maçında da kendilerini başarılar diliyoruz. Galip gelmelerini temenni ediyoruz.” Diye ifadeler kullandı.

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel Manisa Barosu Başkanı Zeynel Balkız’a ve yönetim kuruluna destek oldukları ve birlik mesajı verdikleri için teşekkür etti.

Ziyarete Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, başkan yardımcısı Latif Çakmak, Manisa Barosu yönetimi ve Akhisar Belediyespor yöneticileri de katıldı.

Ziyaretin son kısmında Akhisar Belediyesporlu futbolculara antrenman öncesi baklava ikram edip, Manisa Barosu yönetim kurulu birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.