Avusturya’nın Slazburg  kentinde  2. Etap  kampına devam eden, 2. Hazırlık maçını Cumartesi günü  Harte Berlin ile yapacak olan Akhisar Belediyespor  başkanı özel açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz sezonlar Manisa 19 Mayıs Stadına  1 milyon lira civarında kiralayan Akhisar, bi sezon 17 maç için kira bedeli olarak Beden Terbiyesi  İl müdürlüğüne  185 bin lira ödeyecek. 

Başkan Hüseyin  Eryüksel Manisa Beden Terbiyesi İl müdürlüğünden Manisa 19 Mayıs  Stadını  17 lig maçı için  kiraladıklarını belirterek, “ Yaptığımız protokolle 17 maç için  bu kez kasamızdan geçtiğimiz yıllara oranla çok daha az para çıkacaktır. Değişik  masraflarla 185 bin lira ödeyerek  17 lig maçı oynayacağız. 19 mayıs stadının  drenaj  ve yeni çim  zemin çalışmaları yapılıyor. Ligin ilk haftasına yetişeceği  yapan firma tarafından açıklandı. Biz  ilk maçımızı deplasmanda oynayacağımız için çok rahat bir şekilde seyircimiz önünde oynayacağımız  2. Hafta maçına çok rahat bir şekilde, yepyeni bir zemin ve bakımdan geçmiş olarak stat hazır olacaktır.” Anlaşma yapılan yerli ve yabancı  oyuncuların Avusturya kampında olduğunu söyleyen başkan Hüseyin Eryüksel, “Özellikle  yabancı oyuncular ile anlaşma sağlamamıza rağmen  prosedür gereği  her iki ülkenin federasyonlarının  onayı yazışmaların gecikmesi  sonucu resmi mukavelelerin imzalanması  süre alıyor. Oyuncular Avusturya kampına katıldılar. Teknik ekibimizin onayı ile  8 yabancı ile lige başlamak istiyoruz. İki yabancı oyuncu daha alıp transferi de  kapamak istiyoruz. Hafta sonunda Avusturya’ya gidip  takım  son durumunu yerinde tespit edip teknik ekipten bilgi alıp  geniş açıklama yapacağım.” Dedi.