Akhisarpress.com - Bir hafta önce Eskişehirspor’la saha ve seyircisi önünde 1-1 berabere kalarak Ziraat Türkiye kupasında yarı finale kalma şansını deplasmanda Bursaspor maçına bırakan ve aldığı 3-0 yenilgi ile kupaya veda eden Akhisar Belediyespor lige döndü.

Gece yarısı Akhisar’a dönen yeşil siyahlı ekip, bu gün saat 11.00 de yaptığı ter idmanından sonra bir günlük izine ayrıldı. Yarın saat 17.00 de toplanacak olan Akhisar Belediyespor, Pazar günü gündüz oynayacakları Kayseri Erciyespor maçı için çalışmalara başlayacak. Trabzon lig maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Kenan Erciyes maçında forma giyemeyecek. Ayrıca Merter, İ.Sonko, Bilal ve kaptan Emrah’ta 3 sarı kartla sınırında bulunuyorlar.

Bursa maçı sonrası kısa bir değerlendirme yapan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, “Bu maçla Ziraat Türkiye Kupasında yarı finale kalma şansımızı yitirdik. Rakibimiz sahaya çok rahat çıktı. Biz normal olarak baskı altında idik. Sadece galip gelmemiz gerekiyordu. Olmadı. Yarım saat tan fazlada 10 kişi oynamamız 3-0 yenilgimizin bir başka nedeni idi. Şimdi hafta sonunda oynayacağımız Kayseri Erciyes maçını düşünmemiz gerekiyor. Rakibimizin durumu ortada. Biz kendi futbolumuzu oynayarak, seyircimize Bursa maçını unutturmak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz var. Tatil olan Pazar günü gündüz oynayacağımız maçta taraftarlarımızın tribünleri doldurmalarını bekliyoruz.” Dedi.