Akhisar Mermerciler Kooperatifi yönetimi, ortaklarına, ailelerine ve işçilerini  200  tane  Akhisar Belediyespor için  Pasolig hediye etti. Yönetim kurulu başkanı  Recep Kalın yönetim kurulu üyeleri ortaklar bazıların eşleri, çocukları ve işçileri  Akhisar Belediyespor  antrenmanını da  ziyaret ederek, pasta kestiler, tatlı armağan ettiler. Hatıra resmi çektirdiler.

Belediye başkanı Salih Hızlı, kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu üyelerinde  katıldığı Pasolig dağıtımı, pasta kesiminde, tatlıların ikramında hazır bulundular. Kooperatif başkanı Recep Kalın, Akhisar Belediyespor’un başarılarını yakın takip ettiklerini, Pasolig uygulaması sonrası, tüm takımlar gibi  Akhisar Seyircisinin de azaldığını gördüklerini belirterek, “ Yönetim kurulumuzun aldığı kararla, diğer sivil toplum örgütlerine de örnek olması için  tespitlerimizi yapıp üyelerimiz, eşlerimiz, çocuklarımız ve işçilerimiz için 200 adet  Pasolig çıkardık ve gördüğünüz gibi tek tek dağıttık. Bu soğuk havada başkanlarımız ile, teknik ekip ve futbolcularımız ile birlikte olmaktan büyük mutluluk içindeyiz.” Dedi.

Başkan Eryüksel,  Mermerciler  Kooperatif başkan ve  yönetiminin aldığı kararı ve uygulamalarının diğer sivil toplum örgütlerini örnek olmasını temenni ettiğini belirterek, “Lig büyük mücadele içinde geçiyor. Seyircimizden büyük destek bekliyoruz. Alınan bu pasolig’lerle  maçlarımıza geleceğinize yürekten inanıyoruz.” Dedi.Antrenman öncesi  teknik ekip ve   futbolcularla bir araya gelen  Mermerciler  Kooperatifi üyeleri, eşleri ve işçilerle birlikte kaptan kaleci Oğuz pasta kesti, başkanlara  tatlı ikram etti.