Akhisarpress.com

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, Cumartesi günü saat 19:00'da Yunanistan'ın Süper Lig ekiplerinden PEA Panthrakikos ile yapacağı hazırlık maçının hazırlıklarını tamamlayarak bugün sabah kara yolu ile hareket etti.

Dün izinli olan kaleci Oğuz Dağlaroğlu ve sakatlıkları devam eden Mehmet Yılmaz ile Merter Yüce'nin eksikliğinde devam eden idmanda çift kale maç yapıldı. Yeşil-siyahlı ekip bugün saat 09.30'da karayolu ile Yunanistan'ın Gümülcine kentine hareket etti.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, lige verilen arayı iyi değerlendirmek istediklerini belirterek, "Yunanistan'ın Süper Lig ekiplerinden PEA Panthrakikos takımı ile hazırlık maçı yapacağız. Ligin 8. haftasında konuk edeceğimiz Gaziantep müsabakası ile kendi sahamızda ilk galibiyetimizi alıp taraftarımıza hediye etmek istiyoruz. Bikoko'nun durumu iyiye gidiyor, idmanlarda çok hırslı ve istekli, inşallah Gaziantep maçına yetiştireceğiz" dedi.Batı Trakya’da yayın yapan haftalık siyasi Gündem gazetesi, Akhisarspor’un haberine yer verirken, spor severlerin maça yoğun ilgi göstereceğini yazdı.

Gündem Gazetesinde Yer verilen haber şu şekilde;

Türkiye Süper Ligi takımlarından Akhisar Belediyespor Gümülcine’ye geliyor. Akhisaspor, Gümülcine’nin Panthrakikos takımıyla bir dostluk maçı yapacak.

Aslen Batı Trakyalı olan Hamza Hamzaoğlu’nun çalıştırdığı Akhisar Belediyespor 13 Ekim Cumartesi günü, Yunanistan Süper Ligi takımlarından Panthrakikos’la Gümülcine’de karşılaşacak. Panthrakikos stadındaki maç saat 19:00’da başlayacak. Biletlerin 10 ve 20 euro olduğu ifade edildi. Sporseverlerin maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.