Akhisarpress.com 

 

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor’un göğüs reklamının sponsoru Köfteci Ramiz oldu. Bugün Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesislerinde gerçekleştirilen imza töreni ile Köfteci Ramiz Akhisarspor’a olan desteğini sürdürdü.

 

Anlaşmanın her iki taraf içinde olumlu olacağına inandığını belirten Ramiz Köfte A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Taşkınlar, “ Ramiz Köfte olarak Akhisarspor’a canı gönülden ve sportmence destek vermek amaçlı destek olduk, Tüm Camianın arkasındayız, yanındayız. Bu anlaşmanın herkese ve özellikle takıma hayırlı olmasını diliyoruz. “ dedi 


Ramiz Köfte A.Ş nin bir Diğer Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Taşkınlar ise sözlerinde, “ Geçen seneki desteklerimizi bu senede göğüs reklamı ile sürdürüyoruz. İnşallah hayırlısı olur.” Dedi. 


Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel’de her iki tarafında anlaşmadan memnun olduğunu belirterek, “ Geçen sene başlayan bu gönül birliğimiz bu yılda devam ediyor. Kendileri ile çalışmaktan çok mutluyuz. İnşallah birbirimize faydalı oluruz diye konuştu. 


 Ayrıca Köfteci Ramiz Türkiye Basketbol 2. Liginde Akhisar Belediyespor’un da Ana sponsoru oldu.