Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünün organizasyonunda yapılan Okul Sporları Futsal Genç Bayanlar İl Birinciliği müsabakaları Akhisar Zeynep Gülin Öngör Kız Teknik ve Meslek Lisesinin Şampiyonluğu ile sona erdi.

Akhisar’ı temsilen Manisa’da yapılan müsabakalara katılan Futsal takımı A Grubu Birincisi olarak Final’de B Grubu Birincisi Güzel Sanatlar Spor Lisesi ile karşılaştı. Karşılaşma baştan sona Akhisar Z. Gülin Öngör Kız Teknik ve Meslek Lisesinin üstünlüğü ile geçti.Sahada fırtına gibi esen kızlar rakibi Spor Lisesine ilk yarı 5 ve fırtınanın devamında ikinci yarı 6 gol atarak 11-0 lık skor ile Kupaya uzandı.Takımın maç sonu sevinci görülmeye değerdi.Son düdükle saha koşan Futsalcı kızlar “Ege’nin ağası her zaman biziz “ ve müsabakayı tribünden izleyen Okul Müdiresi Behiye Akleylek’e ithafen “Behiye Hocam Sen Bizim Her şeyimizsin’ tezahüratları ile salonu inlettiler.

Şampiyonluk Kupalarını Zeynep Gülin Öngör Kız Teknik ve Meslek Lisesi Okul Müdiresi Behiye Akleylek’in elinden aldılar.

Okul Müdiresi Behiye Akleylek;Kızlarımız bu yıl Kros ta Manisa Şampiyonluğunun ardından , Futsal’da da Şampiyonluk kupasını Akhisar’a getirdiler.Kendilerini ve Beden eğitimi Öğretmenlerimi can-ı gönülden kutluyorum.Öğrencilerimize Meslek edindirmenin yanı sıra Spor,Sanat,Bilim alanlaında da kendilerini geliştirebilecek her türlü imkanları elimizden geldiğince sunmaya çalışıyoruz.Onlarda bizi ziyadesiyle sevindiriyor dedi.

Beden Eğitimi Öğretmeni ve Futsal takımı çalıştırıcısı Muammer İnan;Şampiyonluk sürecinde 7 maç yaptık Sırasıyla Manisa Fatih Anadolu Lisesini 12-2 , Manisa İ.M.K.B Kız Teknik ve Meslek Lisesini 9-1 , Manisa Mehmet Akif Ersoy And.Lisesini 11-0 , İkinci tur maçlarında tekrar Manisa Fatih Anadolu Lisesini 9-0 , Halit Görgülü And.Lisesini 9-1 , yarı finalde Manisa 85.Yıl Ç.P.L 5-1 ve Finalde Güzel Sanatlar ve Spor Lisesini 11-1 mağlup ettik. Rakip Filelere 66 gol bırakırken kalemizde sadece 5 gol gördük.17-20 Nisan 2013 tarihlerinde Aydın’da yapılacak olan Grup müsabakalarında ilimizi en iyi şekilde temsil edip Türkiye finallerine kalmak istiyoruz. Bu güç takımımızda mevcut, hedefimize ulaşmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.İnşaallah başaracağız.Bize destek veren Okul Müdiremize,okuldaki tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize , Akhisar Belediyesine ve tesislerinden faydalandığımız Seyhan Halı Saha yetkililerine teşekkürü ediyoruz dedi.

Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Özgür Morbel; Sporcu öğrencilerimiz , Şampiyona boyunca sportif başarının yanında , centilmenlik anlamında da ders verdiler.Gerek maç içerisinde temiz futbol ile rakiplerinin sağlıklarını bozucu davranışlarda bulunmayan,söz ile rencide etmeyen , mağlup ettikleri takımları teselli eden bir takım olarak gönüllerin de şampiyonu olmayı başardılar dedi.