Haber Merkezi

 

Spor Toto Süper Ligi'nin 3. haftasında Kayserispor kendi evinde Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. 


Kayserispor Teknik Direktörü Shota Arveladze, kaçırılan iki puan için üzgün olduklarını ifade ederek "Futbolun yazılmamış kuralı var. Atamazsan gol yiyebilirsin. Son saniyede penaltı golü yedik. Oynadığımız top ve girdiğimiz pozisyonlara bakarsak mutlu olmamız lazımdı. Kaç tane net pozisyon olduğunu 6'dan sonra bıraktım. Çok çok üzgünüz. Türkiye liginde yeni katılan bir takım bile olsa bu kadar pozisyon bulamaz. İki puanı kaybettik. Taraftar 'Shota gol atsın' diyor. Maça girip ben mi atayım. Top bazen girmiyor. Bu maçta ben çok daha sabırlı gördüm taraftarı" dedi. 


Ömer Şişmanoğlu ve Furkan'ın ayrılmak istediğini açıklayan Shota, "Onlarsız yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu. 


Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise, "Maça iyi başlamadık. Maçın genelinde iyi oynadığımız söylenemez. İyi mücadele ettik. Kötü günümüzde olmamıza rağmen son dakikada bulduğumuz golle bir puan aldık. Eksiklerimizi gördük. Bu yönden iyi oldu. Kayserispor çok baskılı oynadı. Kazanmak zorunda oldukları bir maç oynadılar. Çok pozisyon buldular. Gol yollarında başarılı olsalardı maç farklı biterdi" şeklinde konuştu. 


Kayserisporlu futbolcu Ertuğrul ise, "Antalya maçından sonra konuşma yaptık. Mücadele eksikliğimiz vardı. İstediğimiz herşeyi yaptık sadece golü bulamadık. Bir gol attık bütün kontrol bizim elimizdeydi. Kendi sahamızda kazanmak istiyorduk ama iki puanı kaybettik" dedi. 


Çok net pozisyonları olduğuna dikkat çeken Okay Yokuşlu, "Bu çizgiyi tutarsak başarılı olabiliriz. Verilen penaltıyı görmedim. İlk hafta bize verilmeyenler penaltı ise bu pozisyon da tartışılmalı. Emeklerin bu kadar çabuk harcanmaması lazım" ifadelerini kullandı. 


Akhisar Belediyespor futbolcusu Emrah Eren ise, "Maça çok iyi başlamadık. Kayserispor ilk yarıda daha üstündü. Biz çok iyi mücadele ettik. Şanslıydık. Mağlup olmadan ayrılmak bizim için iyi. 15 günlük arayı iyi değerlendireceğiz" değerlendirmesinde bulundu. 


İki golünde sahibi olan Akhisar Belediyespor futbolcusu Sertan ise, "Bizim beklediğimizden daha fazla baskı vardı. İkinci yarı en kötü futbolumuzu oynadık. Bir puan aldığımız için çok sevinçliyiz" diye konuştu