Akhisar Belediyespor’un kendi sahasında 3-1 mağlup ettiği Bursaspor maçında Bruno gol sevincinin yanlış lense edildiği konusunda bir açıklamada bulundu.

Yedekler arasında yer alan Bruno’nun 81.dakikada maça girmesinin ardından 85.dakikada golü bulduktan sonra gol sevincinin bazı medya organlarında yedek kulübesine hakaret yaptı iddiaları üzerine futbolcu bir açıklama yaptı.

Bruno Mezenga açıklamasında golü attıktan sonra bazı kesimler gol sevincini Cihat hocaya bir tepki olarak algılaması söz konusu bile olamayacağını belirtti.

Mezenga açıklamasının devamında; “ Bugünkü Akhisarspor - Bursaspor maçından sonra basında çıkan bazı haberlerden dolayı bu açıklamayı yapmak gereği duydum. Bugünkü attığım golden sonra gol sevincimi bazı kesimler Cihat Hocamıza karşı bir tepki olarak algılamışlardır. Şunu belirtmek isterim ki böyle bir durum söz konusu bile olamaz. Akhisarspor'u takip edenler bu sezon bazı şansızlıklar ve sakatlıklar yaşadığımı ve bugünkü maça kadar gol atamadığımı iyi bilrler. Bu sebeplerden dolayı bir forvet oyucusu olarak üzerimde büyük bir baskı ve stres oluşmuştur. Bursaspor karşısında Süper Lig'deki ilk golümü attığım için gol sevincim bazı kesimler tarafından yanlış algılanmış olabilir ama bu abartının sebebi üzerimdeki baskı ve stresin sonucudur. Bugüne kadar başarımımızın en büyük sebeplerinden biri bizim aile olmamızdır ve bu ailenin bir parçası olarak Cihat Hocamıza karşı hiçbir saygısızlığım olmamıştır ve olmayacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” Dedi.