Akhisarpress.com

 

Spor Toto Süper Lig’in Ege Temsilcisi Akhisar Belediyespor, Yunanistan’ın Gümülcine kentinde Super League (Süper Lig) Ekibi, PEA Panthrakikos takımı ile 13 Ekim 2012 Cumartesi günü saat 19:00’da hazırlık maçı yapacak.


Konu ile ilgili açıklama yapan Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar; “Akhisar Belediyesporumuza Yunanistan’ın Süper Lig takımlarından PEA Panthrakikos takımından bir hazırlık maçı teklifi aldık. Ligin 8 haftasında Milli maç nedeniyle verilen arayı takım olarak en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Bu nedenle Yunanistan’ın Gümülcine kentinde 13 Ekim Cumartesi günü saat 19:00’da PEA Panthrakikos takımı ile hazırlık maçı yapacağız.” Dedi.


Konu ile ilgili Akhisarpress.com’a bilgi veren ve Yunanistan’da kamp programının yapılmayacağını sadece hazırlık müsabakası için gidildiğini belirten İbrahim Evren Acar; “Takımımız 12 Ekim Cuma günü Akhisar’dan Yunanistan’ın Gümülcine kentine hareket edecek. 13 Ekim Cumartesi günü saat 19:00’da hazırlık maçını yaptıktan sonra, ertesi gün kahvaltıdan sonra Akhisar’a geri dönecek. ” Dedi.