Haber Merkezi - Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, oyuncularının mücadelesi ile ligde kalacaklarına inandığını söyledi.

Takımının deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan genç teknik adam, "Bizim için çok zor bir maça çıktık. Bu maçı kaybetsek önümüzdeki haftalarda işimiz daha zora girecekti. Maçı kazanan oyuncularımı tebrik ediyorum. Yeni golcümüz Gekas'ın golüyle ikinci yarının başında 2-0 öne geçtik. Daha sonra topa sahip olduk. Ligin son düdüğüne kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Biz böyle mücadele edersek istemediğimiz bir sonuç çıkarsa da gönül rahatlığı ile kabullenmiş olacağız. Ben oyuncularımın mücadelesi ile ligde kalacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Hamza Hamzaoğlu, sezonun ilk yarısında yaşamış oldukları gol sorunun da Gekas ile çözdüklerini ve aynı oyuncunun performansını devam ettirmesini istedi.
"GALATASARAY MAÇINDA TAKIM OLARAK İYİ MÜCADELE EDECEĞİZ"

Gelecek hafta Galatasaray ile oynanacak zorlu karşılaşma için de genç hoca, şunları dile getirdi: "Biz durumumuzu biliyoruz. Elimizdeki imkanlarımız belli. Oyuncularımızdan en iyi verimi almak istiyoruz. En iyi şekilde mücadele eden oyuncularımdan Allah razı olsun. Galatasaray iyi bir kadro kurdu. Biz de takım olarak iyi bir sonuç almaya çalışacağız."

Hamza Hamzaoğlu, sahalarında maç oynayamadıkları için bunun sıkıntısını yaşadıklarını ifade ederek, "Biz stadımız olmadan Süper Lig'e çıktık. Ancak şehrimiz Süper Lig'i yaşayamıyor. Kendi sahamızda oynayabilsek bizim için iyi olurdu. Kendi taraftarımız stadı tamamen dolduracaktı. Ama artık Manisa'da kendi stadımız gibi oldu." diye konuştu.

SONKO: İKİ YILDIZ OYUNCU İLE TAKIM OLUNMAZ

Takımın savunma oyuncusu İbrahim Sonko ise gelecek hafta oynayacakları Galatasaray maçı için "Kimse Galatasaray maçını bizim kazanmamızı beklemiyor. Sahaya çıkıp elimizden geleni yapacağız. Biz kaybedersek normal bir sonuç olacaktır. Kazanırsak mucize olur." diye konuştu.

Galatasaray'ın yıldız transferler yaptığının hatırlatılması üzerine Sonko, "Ben İngiltere Ligi'nde Drogba'ya karşı oynadım. Galatasaray Sneijder ve Drogba'yı alarak iyi transfer yaptı. Ancak iki oyuncudan bir takım olmaz." dedi.

Toplantıya katılan Uğur Demirok da "Bizim için çok önemli bir maçı kazandık. İki haftadır iyi oynuyorduk ama mağlup oluyorduk. Bugün zor geçeceğini bildiğimiz bir maçta güzel bir şekilde oynayıp galip gelmesini bildik. Galatasaray maçına moral oldu." şeklinde konuştu.