Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Akhisar Belediyespor, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda ağırladığı Orduspor ile 0-0 berabere kalarak, galibiyet hasretini devam ettirdi.

Kendi sahasında sezonun ilk yarısında henüz galibiyet alamayan Akhisar Belediyespor Orduspor maçında da bu hasreti devam ettirdi. Ligde sadece 2 galibiyet alan Akhisar Belediyespor 6 beraberlik ve 8 mağlubiyet ile ligin son sırasında yer alıyor.

Orduspor maçının ardından basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, iyi bir maç ortaya koyduklarını söyleyerek, "3 puana çok ihtiyacımız olan bir maça çıktık. Oyuncularımız sahada elinden geleni yaptı ama maalesef kendi sahamızda 2 puan daha bıraktık. Maç için söylenecek çok şey var ama içimden söylemek gelmiyor. Devreyi kapattık artık. İnşallah ikinci yarıya daha iyi başlayacağız. Daha iyisini yapmak zorundayız. Mutlaka o topu kaleden içeriye atmak zorundayız" dedi.

Devre arasında transfer yapacaklarını dile getiren Hamzaoğlu, "Bir kere mevcut kadromuza takviye yapacağız. Biraz daha derin kadroya sahip olmamız gerekiyor. Bunun olumsuz yönlerini ilk yarıda çok yaşadık. Allah nasip ederse transfer yapacağız. Bugüne kadar oynadığımız maçlarda ezilmedik. Fakat aldığımız sonuçlar bizi ligin dibine attı. İkinci yarıda çok daha iyisini yapmak zorundayız. Bununla ilgili antrenman ve çalışmalarımızı yapacağız. İnşallah ikinci yarı kazanan bir Akhisar Belediyespor olacak sahada" diye konuştu.

Takımın psikolojik anlamda da çok kötü durumda olmadığını kaydeden Hamzaoğlu, "Taraftarlarımız kaybettiğimiz maçlardan sonra bile bizden desteğini esirgemiyorlar. Yönetimden de bir eleştiri ve serzeniş yok ve her zaman yanımızdalar. Bizlerde oyucularımızın yanındayız. Bulunduğumuz konum pek oyunumuzu etkilemiyor. Şuan ki puan sıralamasındaki yeri hak etmiyoruz, sadece gol atmakta sıkıntı çekiyoruz. Biz takım olarak ikinci yarıda çok daha iyisini yapacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Sahaya mutlak 3 puan için çıktılarını dile getiren Akhisar Belediyesporlu oyuncu Ahmet Cebe, "Her maça olduğu gibi bu maçada 3 puan parolasıyla çıkmıştık. Elimizden geleni de yaptık fakat, golü bulamadık. Galip ayrılsaydık iyi bir araya girecektik. İkinci yarı daha çok çalışarak, herkese gerçek Akhisar Belediyesor'u göstereceğiz" açıklamasında bulundu.

Sahada iyi bir mücadele verdiklerini kaydeden bir diğer Akhisar Belediyesporlu oyuncu Uğur Demirok ise 3 puan için çok saldırdıklarını fakat, topu kaleye gönderemedikleri için mağlup ayrıldıklarını söyledi. Demirok, ikinci yarıda daha iyi hazırlanarak Akhisar Belediyespor'u iyi yerlere getireceklerini belirtti.