Akhisar Gençler Birliği Spor Kulübü kız masa tenisi takımı amatör ruhla Federasyonun Çorum’da düzenlediği 2. Lige çıkma  müsabakaları için  yollara düştü.

Kulüp  Başkanı ve Tenis takımı antrenörü Şafak Karayetim ile 2. Lige çıkmak için Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri  Sema Tanışman, Rabia İzgi, Gamze Günay, Çağlak Anadolu Lisesi öğrencisi  Aylin Aşar 16 takımın Çorum’da  yapacağı müsabakalar sonunda ilk iki takım arasına girip, Türkiye Masa Tenisi 2. Ligine çıkmak için mücadele edecekler.

Gençler Birliği Spor Kulübü  Masa Tenisi kız takımı olarak  Federasyonun daveti ile Çorum’a  hareketinden önce  bilgi veren kulüp başkanı ve Masa tenisi antrenörü Şafak Karayetim, “ Amacımız ilk olarak  16 takım arasından ilk 8’e kalmaktır. Bunu başararak  ilk 8 takım arasında 2 gurup halinde yapılacak müsabakalar sonrası ilk 4’e kalmak istiyoruz. Çapraz eşleşme ile  galibiyet elde eden takımlar  gelecek sezon Türkiye Masa Tenisi 2. Ligine yükselecekler. Bizlere destek veren  ailelere sonsuz teşekkür ediyorum. Çorum’dan başarı ile dönmek istiyoruz.” Dedi.