Akhisarpress.com


Akhisarspor'da Kürşat'ın kadro dışı kalması sonrası Kulüb Başkanı Hüseyin  Eryüksel çarpıcı  açıklamalarda bulundu.

 

Süper Lig'de ikisi iç sahada olmak üzere son üç maçını kaybederek hızla dibe sürüklenen Akhisar Belediyespor'da yönetim Kürşat'ı kadro dışı bıraktı.


Takım içinde disiplinsizliğe asla taviz vermeyeceklerini belirten başkan Hüseyin Eryüksel, "Çok önem verdiğimiz arkadaşlık havasına, sevgi ve saygı ortamına zarar veren hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız. Son üç maçta aksayan Kürşat'ı kadro dışı bıraktık. Bundan sonra her türlü radikal kararı alabiliriz" dedi.


Üst üste alınan yenilgileri değerlendirmek üzere teknik heyetten rapor istediklerini ve gelen rapor doğrultusunda hareket ettiklerini sözlerine ekleyen Başkan Eryüksel şöyle devam etti: "Bu ligin yeni ekibiyiz. Ancak haddimizi biliyoruz. Hiç kimse bu takımın ligden düşeceği üzerine yorum yapmasın. Lig uzun bir maraton. Son üç haftada bir sarsıntı geçiriyoruz. Teknik heyetimize güvenimiz tam. Bu krizi atlatacağız. Akhisar Belediyespor Süper Lig'de kalıcı olacak."


Kürşat ile Bank Asya 1. Lig 'de yer aldığımız 2011 ağustos ayında anlaşma imzalanmıştı.Akhisarspor'dan önce Orduspor'da forma giyen tecrübeli stoper Kürşat Duymuş ile 2 yıllık sözleşme imzalanmıştı.


O günlerde Hüseyin Eryüksel, ile yeni bir yapılanmaya gittiğini ve ileriye dönük çok büyük projeleri görüyorum ve iyi transferler oldu. İnşallah Akhisar Belediyespor geçen senekinden daha farklı, burada izleyenlerine keyif veren futbol oynayacaktır. Bende tecrübemle hem saha içi, hem de saha dışında arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışacağım. Umarım transferim her iki tarafa da hayırlı olur” demişti.