Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz sezon ligi 8. Sırada tamamlayan Akhisar Belediyespor’un golcü oyuncusu Hugo Rodallega’nın durumu hakkında açıklık getirildi.

RODALLEGA’YI SATMAYACAĞIZ

Akhisar Belediyespor basın sözücüsü İbrahim Evren Acar yaptığı açıklamada; “Rodallega’yı satmak gibi bir düşüncemiz yok. Çıkan haberler tamamen asılsızdır. Hiçbir kulüple görüşmedik ve teklif sunan olmadı. Son zamanlarda Trabzonspor ile anlaşılmış gibi haberler asılsızdır” dedi.

TRANSFERLER İÇİN RAPOR BEKLENİYOR

Transferler ile ilgili teknik direktör Cihat Arslan ve ekibinden rapor beklediklerini ifade eden Acar; “Hocamızdan bu hafta rapor bekliyoruz. Yönetim kurulumuz da ona göre hareket edecek. Şuana kadar sadece Fenerbahçe’den Serdar Kesimal ile sözleşme imzaladık. Önümüzdeki süreçte gereken mevkilere transferler yapacağız.”dedi.

KAMP PROGRAMI NETLEŞTİ

Akhisar Belediyespor’un yurt dışı ve yurt içi iki ayrı kamp yapacağını belirten Acar; “Takımımız 7 Haziran Perşembe günü tesislerimizde toplanacak. Akhisar’da yapılacak 1 haftalık çalışma sonrasında Bolu veya Erzurum’da yurt içi kampımız olacak. Yurt dışı kampını da Avusturya’da yapacağız” dedi.