Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Uğur Demirok için Trabzonspor'la bir anlaşma yapmadıklarını söyledi.
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Eryüksel, ''Belki menajerler görüşmüş olabilir. Ama biz Trabzonspor ile görüşmedik. Menajerler arası bir görüşme olmuş olabilir; ama bu fikrimizi değiştirmez. Biz Ocak ayında kesinlikle futbolcularımızı satmayacağız. Futbolcu satan değil, transfer yapan takım olacağız. Hedefimiz var. Takviye yapacağız. Uğur gibi sözleşmesi biten oyuncularımızla sözleşme yenilemek için masaya oturacağız. Sezon sonunda sözleşme yenilemiş olarak gelen transfer tekliflerini değerlendireceğiz. Ocak ayında ne Uğur'u ne Bilal'i ne de Güray' satacağız. Hiçbir futbolcumuz devre arasında satılmayacak'' dedi.

Güray Vural ve Bilal Kısa ile ilgili olarak Galatasaray'la herhangi bir görüşmelerinin olmadığını ifade eden Eryüksel, ''Galatasaray'la bir temasımız olmadı. Ama bizim kararımız hiç bir şartta değişmeyecek. Bilal, Güray ve Uğur sezon sonuna kadar bizimle devam edecek'' şeklinde konuştu.

Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile yolların ayrılacağı yönündeki iddia tepki gösteren Hüseyin Eryüksel, ''İddialar asılsız. Biz hocamızla devam edeceğiz. Aksi bir kararımız yok'' dedi.

Radyospor