Haber Merkezi

Spor Toto Süper Ligde, dört büyüklerden üçüyle yaptığı mücadelelerde yenilen Akhisar Belediyespor’un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, mücadeleden memnun olduğunu belirtirken, oyuncularını küçümser şekilde konuşmasına taraftarlardan tepki geldi.

Deplasmanda Galatasaray’a 3-0, evinde Fenerbahçe’ye 2-1 yenilen, son olarak ta Trabzonspor’a 3-1 yenilen Akhisar Belediyespor , bu gün saat 03.00 te Akhisar’a döndü. Futbolcular 13 Kasım günü Salı Yılmaz Atabarut Tesislerinde toplanıp, 18 kasım Pazar günü oynayacakları Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başlayacak.


Puan cetvelinde düşme sınırı içine giren Akhisar Belediyespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, 3-1 Trabzon maçı sonrası yaptığı açıklamada, iki takım arasında kalite farkı olmasını belirtmesine rağmen, “ Maçta bir anda çok şansız bir şekilde 2-0 yenik duruma düştük. Güçlü takımlara karşı 2-0 yenik duruma düştükten sonra mücadele etmek ç ok zor olmasına rağmen, çabuk toparlanarak rakibimizin üzerine gitmeye başladık. Zaman zaman gol pozisyonlarına girdik. İkinci yarının başında da gol bulduk. Durum 2-1 geldikten sonra 75. Dakikaya kadar maçın büyük bölümünü Trabzon sahasında oynadık. Başta ta söylediğimiz gibi kalite farkı öne çıktı. Beraberlik golü beklerken, kalemize çok az gelen Trabzon 3. Golü bulduktan sonra netice belli oldu.” Takım olarak ligte mücadele etmek istediklerini söyleyen Hamzaoğlu, “Özellikle son dört haftadır takım olarak verdiğimiz mücadele iyiye gidiyor.İstediğimiz düzeyde takım olarak sahada mücadele edersek puan veya puanlar almamız daha kolay olacaktır.” dedi.


Trabzon yenilgisinden sonra, futbolcularını küçük düşürücü olarak konuştuğunu dile getiren taraftarlardan bazıları haber sitelerinde yaptığı yorumlarda, “Hocamızın camiamızı ve futbolcularımızı küçümser şekilde yaptığı konuşmayı bir futbol sever olarak ilk defa şahit oldum. “İyi futbolculara sahip değiliz, kaliteli futbolcularımız yok” sözlerini nasıl söyler bir teknik direktör” Bazı yorumlarda da daha sert ifadeler bulunuyor. Yapılan bir yorumda, hocanın camiayla dalga geçtiği, futbolcularını değersiz bulduğu, geçen yılın geride kaldığını, aynı zamanda Süper lige çıkan Elazığ’ın yapılan değişikliklerle havaya girip düzeldiği vurgulanıyor.