Akhisarpress.com /ÖZEL - Spor Toto Süper Lig'de düşme hattında yer alan Akhisar Belediyespor’un kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel, Bikoko’nun kadroda yer alması durumunda takıma faydalı olacağını söyledi.

Sezonun ilk yarısında ikinci maçta dizinden sakatlanan Akhisar Belediyespor’un golcü oyuncusu Bikoko’nun takımla birlikte 19 futbolcu arasında Manisa’ya gittiği öğrenildi.

Trabzonspor maçında teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun, sezonun ilk yarısında ikinci maçta dizinden sakatlanan ve ameliyat olan golcü oyuncu Bikoko’ya da görev verebileceği öğrenildi. Konu ile ilgili Akhisarpress.com muhabirine açıklama yapan Akhisar Belediyespor kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel; “Takım olarak zor bir sürece girdik. Trabzonspor maçı bizim için zor bir maç olacak. İyi bir futbolcu kadrosundan oluşuyor. Bizde Fenerbahçe maçı haricinde şuana kadar mücadeleci bir futbol sergiledik. Aynı Fenerbahçe bizim maçımızdan sonra UEFA maçında Lazio’yu da 2-0 yendi.

Geride 7 maçımız kaldı. Ortada 21 puan var, çıktığımız her maçtan puan almamız lazım. Bizim için Orduspor maçı final maçı olacak. Yönetim olarak son maça kadar teknik ekip ve futbolcularımızın arkasındayız. Konuk edeceğimiz Trabzon maçında da taraftarımızın bizi 90 dakika boyunca desteklemelerini istiyoruz.” diye konuştu.

Öte yandan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun ilk 18’in yanında Bikoko’yu da götürdüğünü söyleyen Eryüksel; “Bikoko bizim için önemli bir oyuncu, ilk yarıda talihsiz bir sakatlık geçirdi. Ancak şuan kendini toparladı. Hamza hocamızın Trabzonspor maçında görev vermesi durumunda iyi işler yapacağına inanıyorum.” dedi.