Haber Merkezi - Hamzaoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıdaki oyunu, ikinci yarıya yansıtamadıklarını belirterek "Hak ettikleri bir galibiyet aldılar, tebrik ediyorum" dedi.

Gazetecilerin Milli Takım'daki görevinin takımla çalışmalarını etkileyip, etkilemediği sorusunu cevaplayan Hamzaoğlu, şöyle konuştu: "Biz altı kişilik ekibiz. Oyuncularımız da her şeyin farkında, çalışmalarda da aksaklık yok. Bugüne kadar bahaneler söylemiyordum ama normal oynayan kadromuzdan eksik oyuncularla sahaya çıktık.

Takımdaki oyuncular ellerinden geleni yapıyor. İkinci yarıdaki düşüşe çözüm bulmalıyız. Bundan sonra uzun süreli ayrılıklar yaşanmayacak.

Bazı takımlara uzun süreli aralar yarıyor, herhalde bize yaramıyor."Akhisar Belediyesporlu futbolcu Erkan Taşkıran, maça iyi başladıklarını ifade ederek "İkinci yarıda dengesiz oyunla maçı kaybettik. Üzgünüz. Kayserispor maçıyla bunu telafi etmek istiyoruz" diye konuştu.Manisa ekibinin oyuncularından İbrahim Sonko ise sonuçtan dolayı hayal kırıklığına uğradıklarını dile getirdi. Sonko, önceki haftada da ikinci yarıda oyundan koptuklarını hatırlatarak "Bu karşılaşmada da aynı senaryo oldu. Kendi sahamızda maç kaybetmek istemiyoruz. Daha çok çalışmamız gerekiyor" değerlendirmesini yaptı.