Akhisarpress.com - Bir haftalık doğu seferinden puansız dönen, Sivas ve Elazığ maçlarını 2-1 mağlubiyetlerle bitiren Akhisar Belediyespor, kupada yine Sivas, ligde de Gençlerbirliği maçları için çalışmalara başladı.

Basın mensuplarının sorularını cevap landılar Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, “ 5 oyuncumuzun ve benim ağır grip geçirdiğimiz geçtiğimiz hafta her iki maçta da zor şartlarda iyi mücadeleler göstermemize rağmen puan alamadık. Rakiplerimizin durumları kritik durumda olduğu için tüm güçlerini kullandılar.” Sivas ve Gençlerbirliği maçlarında rotasyona gitmesinin normal olduğunu söyleyen Hamzaoğlu, “Biri kupa biri lig maçında galip gelmek için elimizden gelen yapacağız. Seyircimizin her iki maçta da bizi yalnız bırakmamalıdır.” Emin Aladağ’ın takım arkadaşları ile çalışmalara başladığını söyleyen Hamzaoğlu, Grip olan İbrahimaSonko’nun, Bilal’in Kenan’ın hafif sakatlıkları bulunduğunu bu gün düz koşu yapacaklarını belirtip, “Transferin son haftasına giriyoruz. Bazı görüşmelerimiz var. Şartlarımıza uygun olursa 2 veya 3 oyuncuyu kadromuza dahil edebiliriz. Almanya dan gelen Bahattin Köse takımımızla antrenmana çıktı. Takip ediyoruz.” Dedi.

Yarın yapılan antrenman sonrası Manisa’da kampa girecek olan Akhisar Belediyespor’da, takım antrenmana çıkmadan önce saha çıkan yeni transfer Vato tek başına çalışırken, takım arkadaşları ile haftalar sonra antrenmana çıkan Emin Aladağ, salonda güç çalışması yaptı.