Haber Merkezi

 

Kardemir Karabükspor'a sahasında 3-1 mağlup olan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, hayatında birçok maç oynadığını ama bu maçın en çok üzüldüğü maç olduğunu söyledi.


Maç sonrası basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Hamzaoğlu, oyuna iyi başlamadıklarını ama daha sonra yavaş yavaş rakip sahada oynamaya başladıklarını bildirdi. Gol sonrasında demoralize olduklarını dile getiren Hamzaoğlu, "Her şeye rağmen sahada bu duruma düşmememiz lazımdı. Oyuncularımdan, takımı son dakikalarda bu duruma soktuğum için özür diliyorum." dedi.


Tarafların kendisine her türlü eleştiriyi yapabileceklerine değinen Hamzaoğlu, "Ancak sahada oyuncularıma tezahüratlarını asla kabul edemem. Bunu da söylemek istiyorum. Biz bir zincirin halkaları gibi sarılmış zor bir yolu yürümeye çalışırken, maalesef onlar bu maçta bizi tek halka bıraktılar, zincirden ayrıldılar." diye konuştu. 


Takım olarak ideal bir kadro yakalayamadıklarını dile getiren Hamzaoğlu, "Sakatlıklar, hazır olmayan oyuncular var, onların zamanını bekliyoruz. Zamanı geldiğinde çıkışın içinde olacağız. Eğer bir şey de olmuyorsa kimse merak etmesin, biz burada Akhisarspor'a zarar vermek için durmuyoruz. Hiçbirimiz koltuk sevdalısı değiliz. Bulunduğumuz yere hizmet etmeye çalışıyoruz. Bulunduğumuz şartlar içinde en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Olmazsa, yapamazsak gönül rahatlığıyla yönetimle oturarak, en iyisi neyse zamanı geldiğinde bunu da değerlendiririz ama ben hala söylüyorum, biz bu takımla bu hedefe ulaşacağız." dedi.


Akhisar Belediyesporlu Çağdaş Atan, bir mağlubiyet aldıklarını, şanssız olduklarını, baskı altında kaldıklarını, kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. Taraftarın davranışının başta Hamza hoca ve futbolcuları çok üzdüğünü dile getiren Çağdaş Atan, bundan sonra taraftarların kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi. 


Akhisarsporlu Kenan da kötü durumda olmadıklarını, Elazığ maçına iyi hazırlanacaklarını söyledi.


Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Michael Heinz Skibbe, ilk deplasman galibiyetini aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.


Skibbe, "Bizi en çok korkutan an, ilk yarıda rakip takımın Mert ile pozisyona girmesiydi. İkinci devrede ağırlığımızı koyduk ve çok pozisyon ürettik. Birkaç da gol atarak istediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Başlangıç programımız biraz ağırdı ama diğer takımların yanına gelmemiz önemliydi. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Orduspor maçının heyecan verici bir maç olacağına inanıyorum." dedi.


Kardemir Karabüksporlu futbolcu İlhan Parlak, zor bir deplasman olduğunu bilerek geldiklerini, ilk gol sonrasında iyi bir oyun sergileyerek ilk deplasman galibiyetini aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.


Güzel gollerle 3 puan aldıklarını dile getiren Karabüksporlu Birol Hikmet de rahatlayarak daha iyi oynamaya çalışacaklarını, galip geldikleri için mutlu olduklarını bildirdi. 

 

VİDEO HAZIRLANIYOR