Haber Merkezi - Hamzaoğlu, Süper Toto Süper Lig'de oynadıkları Sivasspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, hem futbol olarak hem de sonuç olarak ligin başarılı ekiplerinden biriyle karşılaştıklarını belirtti.


Maç öncesi işlerinin zor olacağını bildiklerini dile getiren Hamzaoğlu, şunları kaydetti: "Rakibin önde oynama alışkınlığını biliyorduk, onları oraya hapsettik. Oyuncularım kazanma arzusundan vazgeçmediler ve Kerim ile Tuncer'in ayağından bulduğumuz gollerle kazanmayı başardık. Rakip 10 kişi kalınca hemen gol bulmak istedik ve kazandık tabi. Bu tamamen insanın inanması ve direnciyle alakalı bir şey.

Oyuncularımı tebrik ediyorum. Biz kendimize güveniyoruz, inanıyoruz. Her maçı istersek çevirebilecek Güce sahibiz. Takım olarak kopuk oluyoruz bazen, bunu geçtiğimiz sürece başaralı olacağız."Sivasspor'u da tebrik ettiğini ifade eden Hamzaoğlu, güzel bir maç olduğunu, seyircilere iyi maç izlettiklerini düşündüğünü dile getirdi.Gazetecilerin gol yollarında yaşanan sıkıntı ve sezon başında takımdan ayrılan Gekas hakkındaki yönelttiği soru üzerine, Gekas'ın Konyaspor'un futbolcusu olduğunu hatırlatan Hamzaoğlu, "Gekas, bize geçen sene hizmet etti ve ayrıldı, şuanda Konyaspor'un futbolcusu. İnşallah oraya faydalı olur" dedi.

Hamzaoğlu, hakem kararlarına ilişkin soruya da hakemlerin kararları hakkında kötü düşünerek bir yere varılamayacağını belirtti. Hakemlerin de insan olduğunu ve zaman zaman hata yaptıklarını dile getiren Hamzaoğlu, hakem kararlarının eleştirilmemesi halinde hatalarının azalacağını düşündüğünü söyledi.Emrah Tuncer, Süper Lig'e "merhaba" dedi Akhisar Belediyesporlu futbolcu Emrah Tuncer ise Süper Lig'deki ilk maçı olduğunu belirterek, bu maçtan galip ayrılmanın mutluluk verici olduğunu ifade etti.Son haftaların formda takımıyla zorlu bir mücadele verdiklerini ama rakip 10 kişi kaldıktan sonra daha baskılı olduklarını anlatan Tuncer, Sivasspor'u da tebrik etti.Sonko ise farklı mağlup oldukları Fenerbahçe maçının izlerini silmeye çalıştıklarını belirterek, "İyi top oynadık, iyi sonuç aldık" dedi.