Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe maçında galibiyet almaları halinde sürpriz olmayacağını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu kendi sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, bu maçta galibiyet almaları halinde sürpriz olmayacağını söyledi.
Çarşamba günü Ziraat Türkiye kupasında Tokatspor ile karşılaşacak olan Süper Lig temsilcisi Akhisar Belediyespor kentte bu maçı beklemeye başladı. Kentte özel bir otelde konuklayan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, lige iyi başladıklarını fakat daha sonraki üç maçta kötü bir seri yaşadıklarını belirterek, ''Onun akabinde tekrar hatalarımızı gördük. Eksikliklerimizi daha iyi gördük. Dolayısıyla bunları tamamlayıp ondan sonraki 3 maçımızda iki beraberlik Sivas'ta da galibiyetle tanıştık. Genel olarak baktığımızda ligin başından itibaren aslında istediğimiz oyunu sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Fakat gol yollarında etkisiz kalmıştık. Burada son Sivas maçında bulduğumuz 2 golle bu eksikliği tamamlamış olduğumuzu düşünüyorum. Sivasspor deplasmanından galibiyetle ayrılmak bizim için çok önemli oldu. Bir moral oldu, oyuncularımın güveni daha da artacaktır'' dedi.
Çarşamba günü kupa maçında Tokatspor ile karşılaşacaklarını ve buradan alacakları galibiyet ile Fenerbahçe maçında moralli çıkmak istediklerini söyleyen Hamzaoğlu, ''Tabi büyük takımlara karşı oynanan her maç zordur. Gerçekten çok güçlü bir kadroya sahipler, iyi oynuyorlar. Bizden daha çok tecrübeli oldukları kesin. Biz bu maçlardan elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz. Mümkün oldukça rakiplerimize zor anlar yaşatabilirsek bunda başarılı hissedeceğiz kendimizi. Ama eğer kazanabilirsek de bunda çokta sürpriz olmamalı diye düşünüyorum. Çünkü ligde her takım her takımı eğer gününde olursa yenebilecek potansiyele sahip. Biz yine Fenerbahçe karşısında kendi durumumuzu, haddimizi bilerek takım olarak iyi savunmaya yapmayı düşüneceğiz ve yakaladığımız kontra ataklarla da eğer golü bulabilirsek maçtan da iyi bir sonuçla ayrılmaya gayret edeceğiz. Takımın istikrarı ligin başından bu yana devam ediyor. Bunu mümkün olduğunca uzun süreye yaymak istiyoruz'' diye konuştu. Hamzaoğlu, bu sezonki hedeflerinin ligde tutunmak olduğunu da sözlerine ekledi.