Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor bir gün izin ardından tekrar Yılmaz Atabarut Tesislerinde sezonun ilk maçı olan Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

İç transferde anlaşmaya varılamayan Gekas için “bu kadar sevgiden sonra antrenmanlarda ilk onun katılması lazımdı” diyen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada; “ Yeni sezon hem Akhisar Belediyespor’a hemde bütün takımlara hayırlı olsun. Geçen sezon özellikle ikinci yarısında iyi bir performans ortaya koyduk. Bu sene de bir adım daha yukarıya çıkmayı hedefleyeceğiz. Şuanda oyuncularımız oldukça iyi çalışıyor, herhangi bir eksiğimiz görünmüyor. İnşallah Elazığspor maçında 3 puanı alırsak, oradan alacağımız güvenle birlikte ondan sonraki haftalara daha iyi çıkacağımızı ümit ediyorum. Kondisyon ve oyun olarak bütün oyuncularımızla birlikte iyi durumdayız. Mustafa Aşan’ın da sakatlığı geçmek üzere, başka sakat oyuncumuz bulunmuyor.

Gazetecilerin geçen sezondan bir tek Gekas eksik olduğunu belirtmesi üzerine; “bilemiyorum, kendince bir takım düşünceleri olabilir. Ben ondan daha farklı bir davranış beklerdim. Bu kadar sevgiden sonra ilk anlaşan ve ilk gün antrenmanda hazır olan Gekas olması gerekirdi. Kendisi bilir sonuçta kimseyi burada eleştiremeyiz. Gelirse dediğim gibi çıkar oynar, antrenmanlara katılır. Bizim kimseye kapımız kapalı değil, kimseye de gönül koyacak durumda değiliz. Şuan bizim sözleşmeli oyuncumuz, gelmek isterse kulübümüzün sunduğu şartları kabul eder.”

Şuan lige bu transferlerle başlamayı düşündüklerini ifade eden Hamzaoğlu; “Şuan lige bu şekilde başlamayı uygun görüyorum. Ama gerekirse ilerleyen haftalarda bir ihtiyacımız olursa belki o zaman bir transfer düşünebiliriz. Şuan yönetimimiz Oumar Niasse ve menajeri ile görüşüyor. Kendisi kadromuzda olmasını istediğimiz bir oyuncu, inşallah bir sorun çıkmazsa oda aramızda olacak.” dedi.

Antrenmanda herhangi bir eksik futbolcu bulunmazken, hafif sakatlığı süren Mustafa Aşan takımdan ayrı çalıştı.

Öte yandan Akhisar Belediyespor ligin ilk maçını 18 Ağustos Pazar günü saat 20.00’de Manisa 19 Mayıs Stadında yapacak.

Videonun yüklenmesi halen sürüyor..