Akhisarpress.com

 

Spor Toto Süper Ligin yeni ekiplerinden Akhisar Belediyespor, Yılmaz Atabarut tesislerinde 4. Haftada Manisa da ağırlayacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı.


Antrenman öncesi durum değerlendirmesi yapan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hazma Hamzaoğlu “Karşıyaka ile yaptığımız hazırlık maçında eksiklerimizi görme şansımız oldu,  iyi bir gözlem yaptık. Lig’de 3 haftalık maratonda kadroda yer alamayan arkadaşlarımızı da sahaya sürdük.  Güzel olan ise Karşıyaka maçında ortaya konulan oyun ve mücadeleydi. Takımda bulunan bütün oyuncularımız artık şuanda hazır durumda. Mehmet Yılmaz’ın ise daha kondisyon eksikliği ve takıma uyumu için   3 haftası var.  Transfer noktasında zaten Mehmet Yılmaz’ı transfer ederken çok acil ihtiyacımız var hemen oynatalım diye almadık. Lig çok uzun bir maraton, Mehmet Yılmaz’a da ihtiyacımız olacak dönemler olabilir ” dedi.


Sakatların Son Durumu hakkında da bilgi veren Hamzaoğlu, 1 Çağdaş Atan, Kürşat Duymuş ve Bikoko’nun hafif sakatlıkları sürüyor, bu arkadaşlarımız hafta sonuna yetişir ancak takımla her ne kadar çalışmalara başlasa da Hakan Ateş’in iki haftalık daha beklemesi gerekiyor” dedi.