Akhisarpress -ÖZEL / Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor, Perşembe günü İzmir Atatürk Stadında Ziraat Türkiye Kupası’nda Karşıyaka’ya konuk olacak. 

Maçın hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesislerinde devam eden Akhisar Belediyespor’da adı basında sık sık Trabzonspor ile anılan Güray Vural, basın sorumlusu aracılığı ile bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti. 

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Cihat Arslan; “Güray’la ilgili medyada her gün bir haber çıkıyor. Trabzonspor’dan Alper ve Soner’le takası söz konusu. Ben şu an transferin gerçekleşip gerçekleşmediğini bilmiyorum. Yola kimle ya da kimlerle devam edeceğim belli değil.”

Ara transferin kendilerine zarar verdiğini sözlerine ekleyen Cihat Arslan, “Takımda yeniden bir aile ortamı yakalayıp normale dönmemiz için tablonun bir an önce şekillenmesi lazım” ifadesini kullandı. Balıkesirsporlu Muğdat’ın transferinden memnuniyet duyduğunu kaydeden Aslan, bu oyuncunun takımın hücum gücüne katkı yapacağını vurguladı.

Perşembe günü Karşıyaka ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası maçını kazanıp gruplara kalmak istediklerini dile getiren genç çalıştırıcı, “Kupada yolumuza devam etmek amacındayız” şeklinde konuştu.