Bu hafta oynanacak olan Akhisar Belediyespor ile Eskişehirspor  maçı  her iki takımın golcüleri Hugo Rodallega ile Gekas için ayrı bir anlam taşıyor.

Bu sezon Premier Ligden Akhisar’a  gelen Hugo ile geçtiğimiz sezon  Akhisar forması ile lige başlayan,  ikinci yarıda takımın başına gelen Roberto Carlos ile  anlaşamayarak takımdan ayrılan, bu sezonda  Eskişehirspor  ile anlaşan  Gekas’ın takımlarına verecekleri katkı merakla bekleniyor. 

İki sezon öncesi Akhisar Forması ile bir sezon geçiren, attığı gollerle  yeşil siyahlı camiada öne çıkan, geçtiğimiz sezonda olaylı bir şekilde ligin ikinci yarısında Akhisar’ı terk eden Gekas  yakından tanıyan takım arkadaşları, özellikle  başarılı bir sezon geçiren defans bloğu Yunan golcü arasında iyi bir mücadele olacağı  bekleniyor. Akhisar Belediyespor’un son transferlerinden olan Hugo Rodallega’da her geçen hafta  takıma attığı gollerle büyük katkı sağlıyor. 

Bu gün  şehir stadında  sabah antrenmanı yapan Akhisar Belediyespor’da Milli takımda bulunan Sami’nin dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Sakat ve cezalısı olmayan  yeşil siyahlılar yarında sabah antrenmanını, Yılmaz Atabarut Tesislerindeki saha bakımda olduğu için   yeni yapılan Akhisar Arena stadından yanında bulunan Karabulut sahasında yapacak.