Akhisarpress.com - Geçtiğimiz sezon ligin ilk 4 haftasında deplasmanda 4 puan, evinde sadece 1 puan toplayan Akhisar Belediyespor, yeni sezonun ilk 4 haftasında evinde 2 galibiyetle 6 puan toplarken, deplasmanda 0 çekti. Yeşil siyahlılar 2012-2013 sezonun ilk dört haftasında ligin ilk maçında deplasmanda Eskişehirspor’u 1-0 yenerken, Kayserispor ile 1-1 berabe kalmıştı. Evinde oynadığı Gençlerbirliği maçında golsüz berabere kalırken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 4-0 yenilmişti. Yeni sezonda içeride oynadığı Elazığspor’u 3-1, Trabzonspor’u da 3-0 yenerek 6 puan toplarken, deplasmanda Gençlerbirliği’ne 3-0, Kayseri Erciyesspor’a da 1-0 yenildi. Geçtiğimiz sezon deplasmanda 2 gol atıp 4 puan toplayan yeşil siyahlılar, yeni sezonda deplasmanda hiç gol atamadı. Puan da alamadı.

Süper Toto Süper Ligin 5. Haftasında puan cetvelinin son sırasında 1 beraberlikle 1 puanı bulunan Gaziantepspor ile evinde karşılaşacak olan Akhisar Belediyespor 2 günlük izin sonrası bu gün Yılmaz Atabarut tesislerinde bir araya geliyor.

Gaziantep’in hafife alınacak bir takım olmadığını, ligin başında takımların iniş ve çıkışları olacağını söyleyen Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “ 15 gün önce Trabzonspor’u net 3-0 yenen takımım Kayseri’de beklenen oyunu sergileyemedi. Çok gereksiz işler yaptı oyuncularım. Normal oyunumuzu bile sahaya yansıtamadık. Galibiyeti hak eden bir oyun sergilemediğimiz için galibiyetten söz etmek mümkün değil. İyi mücadele ettiğimiz, gol pozisyonlarına girildiğimiz görülse bile çok gereksiz hareketlerde bulunduk. Bunu yapılan hataları düşünerek masaya yatıracağız. Bizim için Kayseri maçını tekrar tekrar seyrederek dersler çıkarmamız gerekiyor. Geçtiğimiz sezonda olduğu gibi deplasmanlarda gol atarak puanlarla dönmemiz gerekiyor. İlk 4 hafta geride kaldı, 2. 4 hafta da Gaziantep maçından sonra deplasman da Bursa, evimizde Galatasaray yine deplasmanda Antalya ile karşılaşacağız. 2. 4. Haftadaki zorlu maçlarda gerçek futbolumuzu sergilememiz gerekiyor.” Dedi.