Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Ligin 22. haftasında 15 Şubat Cuma Günü saat 20.00’de oynanacak Akhisar Belediyespor – Galatasaray maçı biletleri bugün satışa çıktı.

Akhisar Belediyespor Store’de ve Akhisar Belediyesi Beyaz Masa’da satışa sunulan biletler ilk günden misafir takım için basın 3 bin 500 biletin hepsinin satıldığı öğrenildi.

Misafir takım için ayrılan 3 bin 500 biletin ilk günden hepsinin satıldığını ifade eden Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar; “Bugün satışa çıkan Akhisar Belediyespor – Galatasaray maçı biletlerimizin misafir takım için ayrılan 3 bin 500 biletin hepsi satıldı. VIP, Kapalı Tribün, Kale Arkası ve Tarzan Tribün biletlerinin satışları devam ediyor. Taraftarımızdan biletlere oldukça ilgi var. Yarından itibaren Manisa merkezde Magnesia AVM’de de biletlerimiz satışa sunulacak. Taraftarlarımız mağdur olmamaları açısından bizim satış noktalarımız haricinde başka yerlerden bilet almasınlar.” Dedi.

Bilet fiyatları ise VIP ve Kapalı Tribün 100,00 TL, Tarzan Tribün 80,00 TL, Kale Arkası ve misafir takım 60,00 TL olarak satışa sunuluyor.