Süper Toto Süper Lig Hasan Doğan Liginde deplasmanda Kayserispor’a hakemin büyük hataları sonucunda yenilen Akhisar belediyespor’un, Ziraat Türkiye Kupasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hakemi merak ediliyordu.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da 17 Aralık 2015 Perşembe akşamı saat: 20.45’te oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçını Kayseri hakemi Abdulkadir Bitigen yönetecek. Yardımcılığını ise Kayseri hakemleri İlyas Emektar ile Mustafa Savranlar yapacak.

TFF’DEN BİR KAYSERİ VAKASI DAHA!

Süper Toto Süper Lig’de Kayseri’de oynanan maçta hakem kararları yüzünde tüm kamuoyunun ortak düşüncesi Akhisar katledilmişti. Ziraat Türkiye Kupasında Galatasaray ile oynanacak maçta da Kayserili hakemlerin atanması kafaları karıştırdı. Abdulkadir Bitigen, Akhisar’ın TFF 2. Lig’te iken Denizli Büyükşehir Belediyesi ile oynadığımız maçı yönetmişti ve Akhisar 1-0 yenilmişti. Süper Lig’e çıktıktan sonra ise Akhisar Belediyespor’un Beşiktaş, Fenerbahçe, Gaziantepspor ve Çaykur Rizespor maçlarını yönetmişti ve hiç birinde de yenilmeyen Akhisar Fener Bahçeyi 3-1, yenerken BJK ile 1-1, Gaziantep ile 1-1, Çaykur Rize ile de 0-0 berabere kalmıştı. İlk kez Galatasaray’la oynanacak maçı yönetecek olan Abdulkadir Bitigen’in yönetimi merak ediliyor. 


17 Aralık Perşembe

16.00 Karşıyaka - Kastamonuspor 1966    HAKEM: Hasbi Dede
20.45 Galatasaray - Akhisar Belediyespor   HAKEM: Abdulkadir Bitigen