Kadir Keleş’in  4 sarı kart cezalısı olduğu  için forma giymeyecek olan yeşil siyahlıların  Gençlerbirliği maçına Galatasaray maçı kadrosundan bir iki değişiklikle çıkması bekleniyor.

Görüşme imkanını bir türlü elde edemediğimiz  Akhisar Belediyespor kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel  ile  Belediye Meclis toplantısında verilen 10 dakikalık arada görüşme ortamı yakalayabildik. Başkan Eryüksel, son haftalarda  basında   transfer dedikodularına hiçbir anlam veremediğini, sadece takımlara ve futbolculara zarar verdiğini belirterek, “Fol yok yumurta yok. Yok Carlos şu futbolcuyu istiyormuş, şu futbolcuları gönderecekmiş diye yazılıp çiziliyor. Devre arasında Teknik direktörümüz  Roberto Carlos  ile masaya oturarak, geleceğine düşünerek önemli transferler yeptık. Bazı oyuncularımız ile yollarımızı ayırmıştık.  Futbolcuların akılları karıştırılmasın istiyoruz. Ligin bitimine  5 hafta var. Son 2 haftaya girildiği zaman teknik  direktörümüz  Carlos ile her konuyu görüşmek için  masaya oturup gelecek sezonun planlarını yapacağız.” Dedi.

Sakat oyuncusunun bulunmayan Akhisar Belediyespor’da cezalı  Kadir  Keleş’ten başka  kadro dişi bırakılan Gekas  bulunmuyor. Akhisar’ın Gençlerbirliği maçına şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor. Oğuz, Koray, İsmail, Douglao,Orhan, Güray, Custodio,Bilal, Sertan, Buruno, Vaz Te