Akhisarpress.com/ÖZEL - 18 yıldır yeşil sahalarda top koşturan, meslektaşlarına örnek olan, iyi bir aile reisi ve babası olan, 3 sezondur Akhisar Belediyespor forması ile kaptanlık yapan Emrah Eren, “Akhisar’da çok korkulu, zor günler geçirdik. Spor Ligdeki ilk sezonumuzda ligde tutunmayı başardık. Akhisar’da, futbol yaşantımın en güzel günlerini geçiriyorum.” diye konuştu.

17-18 yıllık futbol hayatının, 14-15 yılını süper lig takımlarında geçirdiğini, 3 sezondur formasını giydiği Akhisar Belediyespor’un örnek olarak alınması bir kulüp olduğunu, Türk futbolunun yükselmesinin böyle kulüplerle çok daha kolay olacağını belirten 35 yaşındaki Emrah Eren, “Akhisar halkı, insan ilişkileri ile o kadar sıcak ki, ben şahsen doğup büyüdüğüm, aile yuvası gibi yer olarak kabul ediyorum Akhisar’ı. Transfer olup geldiğim günden beri, kulübün yönetim kadrosu bizlere sadece “para verdik. Futbol oynasınlar.” Gözü ile bakmadılar. Bir ağabey, bir baba gibi davranarak her türlü sorunumuzla ilgilendiler. Maddi açıdan verdikleri her sözü yerine getirmek için çaba sarf ettiler. Her şeyin para olmadığına inan ben ve arkadaşlarım formamızı ıslatmak için çaba sar ettik. Hamza hocamız ve arkadaşları da bizlere aynı duyarlılık içinde yaklaştılar.” Taraftarların da çok büyük özveride bulunduklarını söyleyen Emrah Eren, “ Bilindiği gibi tüm maçlarımızı adeta deplasmanda oynadık. Kendi iç saha maçlarımızı oynadığımız Manisa 19 Mayıs stadına gelen taraftarlarımız en az 100 kilometre yol kat ettiler. Her maça onlara da ayrıca borcumuz olduğu bilinci ile çıktık. Özellikle bayan ve öğrenci kardeşlerimizi tribünlerde görmek büyük bir zevk ve heyecan vericiydi. Beni ve arkadaşlarımı duygulandıran antrenmanlarımıza gelen özellikle engelli kardeşlerimizdi. Onların ellerinde çiçeklerle gelip bizleri bağırlarına basmaları karşısında göz yaşlarımı tutamadım.Antrenman günlerimizin başlangıcında her zaman ziyaretçilerim vardı. Sivil toplum örgütleri, öğrenciler, Bayan taraftarlarımız ellerinde çiçekler ve tatlılar, çikolatalar ile bizlere hep moral verdiler. Hiçbir kulüpte böyle devamlı olarak sıcak ilgi ve güler yüz görmediğim için tekrar söylüyorum 18 yıllık futbolculuk hayatımın en güzel günlerini Akhisar’da geçiriyorum.” Dedi.

Akhisar Belediyespor’un liglerde yükselme grafiğinin tüm kulüplere örnek olması gerektiğini söyleyen Emrah Eren, “iki sezon önce düşme potasından sıyrılarak Bank Asya 1. Ligine çıkan, Bank Asya’da şampiyon olarak Spor Toto Süper Liginde mücadele eden takımımız zorlu, heyecanlı ve zaman zaman korkulu günler sonunda Spor Ligde kalmayı başardık. Bu başarı sadece formalarımızı ıslattığımız bizlerin değil, teknik ekibimizin, başkan ve yönetim kurulumuzun, vefakar taraftarlarımızın, bizlerin her zaman yanında olan Belediye başkanımızı ve yardımcılarınındır. Şimdi önümüzde geçtiğimiz sezondan çok daha zorlu bir sezon olacaktır. Bundan önceki sezonlar gibi davranarak hareket edersek, yeni stadımıza da kavuştuğumuz zaman, basamakları çıkacağımıza inanıyorum.” dedi.