Akhisar Belediyespor başkanı Hüseyin Eryüksel Bilal ve Gekas ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Bilal’in sözleşmesinin federasyon nezdinde sona erdiğini ancak kendi aralarında başka bir sözleşmenin olduğunu ifade eden Eryüksel; “Kaptanımız Bilal ile devam etmek istiyoruz. Ancak federasyon nezdinde sözleşmesi sona erdi. Bilal ile kendi aramızda 1 Milyon TL’lik sözleşmemiz var. Başka bir kulübe gitmesi için bu parayı bize getirmesi gerekiyor.” Dedi.

Bilal ile sözleşmemiz var

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun Bilal ile anlaştık ifadesinin hatırlatılması üzerine Eryüksel; “Sanıyorum bizimle Bilal arasındaki sözleşmeden haberi yok. Bunun bilinmesi gerekiyor. Şuana kadar Galatasaray’dan da böyle bir teklif gelmedi. Hiçbir oyuncumuza dışarıdan resmi bir teklif gelmedi. İlerleyen günlerde olabilir, ancak biz Bilal ile devam etmek isteriz.” Diye konuştu.

Gekas ile anlaşacağız

Gekas ile ilgili soruları cevaplayan Eryüksel; “Gekas bize faydalı olan bir oyuncu, iyi bir oyuncu, tekrar onu bünyemize alacağız. Şuana kadar hiçbir yere tarafların başvurusu olmadı. Tekrar sempatik kanalları kullanarak görüşme yapacağız. Yeni teknik direktörümüz Cihat Arslan ile toplantımızı yaptık. Bazı adımları attık, gönderilecek futbolcular, yeni kulüp bulmasını istediğimiz 5 futbolcu var onları açıklayacağız. Kiralık olan futbolcularımız da dönecek, hocamız izledikten sonra gerekli kararı verecek” dedi.