Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor, Kasımpaşa ve Beşiktaş galibiyetlerinden sonra deplasmanda Bursaspor’dan 1 puanla dönen Akhisar Belediyespor yine deplasmanda oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarına yarın (30 Nisan) başlayacak.


Bursaspor karşılaşması sonrası takıma 1 günlük izin verdiklerini söyleyen Akhisar Belediyespor kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel AA muhabirine yaptığı açıklamada; “Bursa’dan elimiz boş dönmedik, en azından bir puan alarak düşme potasındaki takımlarla aramızı biraz daha açtık. Ligin bitimine kadar 3 zorlu maçımız var. Son 3 maçımızda disiplinli ve güven veren oyunumuzu sahada sürdürmemiz gerekiyor. Yönetim olarak teknik ekip ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Geçtiğimiz yıl Süper Lig’e nasıl çıktıysak, bu yıl da ligde kalıcı olduğumuzu göstereceğiz. Tüm taraftarlarımızın evlerine işyerlerine Akhisar Belediyespor bayraklarını açmalarını ve bu coşkuya ortak olmalarını istiyoruz diye konuştu.


Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın başlayacak olan Akhisar Belediyespor’da geçtiğimiz hafta antrenmanlarda arka adalesinden sakatlanan ve grip olan Merter’in iyileştiği, takımda başka sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığı öğrenildi.