Akhisarpress.com /ÖZEL - Spor Toto Süper Liginde kendi sahasında Sanica Boru Elazığspor’a 1-0 mağlup olan Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel Akhisarpress.com muhabirine açıklamalarda bulundu.

Sanica Boru Elazığspor maçında hakemin gol atsak bile golü vermeyecek bir izlenim bıraktığını ifade eden Eryüksel; "74. Dakikaya kadar aleyhimize çalınan düdüklere bile tepki göstermeyen taraftarlarımız, herkesin gözü önünde oyuncumuz Gekas’ın kale boşken yere indirilmesine devam diyen Ülkemizi yurt dışında temsil eden Cüneyt Çakır tarafından görülmemesi o çok güzel atmosferi yerle bir etti. 1-0 yenik duruma düşmemize rağmen saygı duyduğum bir spor yazarının satırları her şeyi anlatıyor; şöyle yazmış: “Yani umudum hiç kırılmamıştı. Atar bu Akhisar atar diyordum. Taa ki Türkiye’nin en iyi hakemi maçı çığrından çıkarına kadar… Cüneyt Çakır, Gekas’ın arkadan yediği darbeyi, kaleciyi de geçmesine, kendisi de dibinde olmasına rağmen görmemezlikten gelinceye kadar. O pozisyon penaltı hocam. Avrupa’da yap bunu da görelim. Diken üstünde duruyorsun oralarda. Ama karşındaki Akhisar değimli. Sana göre kasaba takamı. Sesi çıkmaz, vermesen de olur golünü, penaltısını. Sonra da tribünlerin tepkisine kızıyorsun. Ne yaptılar daha önce, tıkları çıktımı. Adamları çileden çıkardın. Bir takım kaderiyle oynadın. Sonrada bitirmeyle tehdit ediyorsun. Bitirseydin zaten Akhisar’ı bitirdin…” Her şey ortada 4 hakemi, 1 gözlemciyi ve 3 temsilciyi sadece vicdanları ile baş başa bırakıyoruz. Biz onurumuzla mücadele etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Diğer yandan Akhisar Belediyespor 1 gün iznin ardından yarın saat 17.00'de Gaziantep maçının hazırlıklarına başlayacağı öğrenildi.