Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz hafta kendi sahasında Sivasspor’u 2-1 mağlup eden Akhisar Belediyespor’un kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel, ligde kalacaklarını yönetim olarak bu tür streslere alışık olduklarını ifade etti.

Sivas maçında çok iyi mücadele ettiklerini ve hak ettikleri 3 puanı aldıklarını dile getiren Akhisar Belediyespor kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel Akhisarpress.com muhabirine açıklamalarda bulundu.

Ligin başından bu yana iyi oynadıklarını ifade eden Eryüksel; “Takım olarak sezon başından bu yana iyi oynuyoruz. İkinci yarıda gol yollarımızdaki sorunları çözdük Gekas şuana kadar 7 maçta 7 gol kaydetti. Bilal’de aynı şekilde çok formda takıma uyum sağladılar. Sivas maçında hak ettiğimiz başarının meyvesini aldığımızı düşünüyorum. Seyircisiz oynadığımız maçta bayan ve çocukların ilk yarıda yenik duruma düşmemize rağmen bizi desteklediler. Hepsine teşekkür ediyorum.

Sezon başından itibaren bize düşecek gözüyle bakıldı. Biz bundan rahatsız değiliz, Akhisar Süper Lig’de kalıcı olup örnek bir takım olacak. Daha önümüzde 8 maç var kimse şimdiden plan program yapmasın. Önümüzde zorlu bir Fenerbahçe maçı var, deplasmanda iyi mücadele eden bir takımız puan almadan dönmeyeceğiz.

Sivas maçının ardından futbolcularımıza 4 günlük izin verdik. Milli maç nedeniyle verilen arada Fenerbahçe maçına çok iyi hazırlanacağız.” Diye konuştu.

Akhisar Belediyespor’un golcü oyuncusu Gekas’ın Milli maç nedeniyle Cumartesi günü oynanacak Bosna Hersek – Yunanistan karşılaşmasında forma giyeceği öğrenildi.

Öte yandan Nijeryalı oyuncu Sani’nin geçtiğimiz Pazar İstanbul’da apandis ameliyatı olduğu ve taburcu olduğu öğrenildi.