Mustafa ÖZDEMİR (Akhisarpress.com) - Akhisar Belediyespor Store açılışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin eryüksel,"Bursaspor maçı bizim için önemli bir dönemeç" dedi.

Eryüksel, yarın Spor Toto Süper Lig'de yapacakları karşılaşmayla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, maçın kendileri için önemli bir dönemeç olduğuna dikkati çekerek, "Puana ihtiyacımız var. Bu maçtan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum, takımımız da buna inanıyor" diye konuştu.

Bu maçtan 3 puan alıp, önlerindeki maçlardan da puanlarla ayrılmak istediklerini dile getiren Eryüksel, "Devre arasına iyi bir puanla girmek istiyoruz. Daha sonra teknik ekibimizle yapacağımız görüşmeler sonucunda, nokta transferler yapmayı planlıyoruz. İkinci yarı sakatlarımızın da düzelmesiyle, iyi bir başlangıç yapıp ligde kalıcı olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Eryüksel, bir gazetecinin, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, inşa edilecek statlar arasında Akhisar Arena'nın bulunmadığını hatırlatması üzerine de

"Bakanlığın açıkladığı statları TOKİ yapıyor, ancak bizim stadımız belediye bünyesinde yapılacak. Bizim stat projemiz onaylandı, herhangi bir sorun yok" dedi.