Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor bu hafta Manisa 19 Mayıs Stadında Cumartesi günü saat 20.00’de Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

Akhisar Belediyespor kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel Akhisarpress.com muhabirine yaptığı açıklamada; “İyi mücadelemizi Kasımpaşa maçında da ortaya koyduk. Takım olarak iyi oyunumuza dahil olan Gekas ile takımımız gol sorununu çözdü. Gekas’a profesyonelliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Akhisar Belediyespor’a renk kattı, takıma ağabeylik yapıyor. 9 maçta 8 golü var, bu müthiş bir rekor inşallah gollerinin devamını diliyoruz diye ifade etti.

Beşiktaş maçından önce Beşiktaş’ın golcü oyuncu Gekas ile ilgileniyor haberlerini yalanlayan Eryüksel, önemli bir maç öncesi bu tür haberler rakip takımın motivasyonunu düşürmek için yapılan manipülasyondur. Böyle bir şey yok. Gekas her maçtaki gibi çıkıp Beşiktaş’a da golünü atacak. Beşiktaş iyi bir takım, güçlü bir kadrosu var 90 dakika mücadele ile geçen bir maç olacak diye konuştu.

Kasımpaşa maçında İstanbul’a desteğe gelen bayan taraftarları Beşiktaş maçında da görmek istediklerini belirten Eryüksel, Kasımpaşa maçında Akhisar Belediyespor’u destekleyen bayanlara müteşekkir olduklarını ve onlara Beşiktaş maçında ücretsiz olarak kale arkasında yer ayıracaklarını belirtti.

Öte yandan Akhisar Belediyespor – Beşiktaş maçının biletleri kale arkası 40 TL, Tarzan Kapalı Tribün 50 TL, Kapalı Tribün 80 TL ve VIP Tribün 100 TL'den satışa başladığı öğrenildi.