Yıl boyu  deplasmanlı yapılan  maçlar sonunda Akhisar Belediyespor 4, Turgutlu Belediyespor 2, Er-Gü Spor 2, İhsan Ertuğrulspor 1, Kocatürk Kolej takımı da 1 birincilik elde ettiler.

Akhisar Spor salonunda  yapılan, adeta şenlik havasında  geçen kupaların ve madalyaların verildiği tören, Manisa Gençlik Hizmetleri il Müdürü Savaş Duman’ın konuşması ile başladı. Basketbol il Temsilcisi Necdet Çöven’in konuşmasından sonra  ödül törenine geçildi. 10 gurup halinde  500 kız-erkek  kulüplerin alt yapılarındaki,  Minik Kızlar,  2 gurup halinde Minik Erkeler, Küçük Kızlar, 2 gurup halinde Küçük Erkekler,  Yıldız Kızlar, Yıldız  Erkekler, ve Genç Kızlar ve Genç Erkekler takımları tek tek  parkelere  davet edilip, kupaları  verilirken,  takımlarında oynayan  basketçileri de madalyaları tek tek takıldı.  Kupalar ve madalyaları, Akhisar Belediye başkan yardımcısı ali Velestin, il spor müdürü Savaş Duman, İlçe spor müdür Vakili   Hasan Hüseyin Oktay, İl Temsilcisi Necdet Çöven, toplantıya katılan  Akhisar Belediyespor  yönetim kurulu üyeleri Süleyman İşçi, İbrahim Evren Acar, Mutlu Özdemir,1. Ligde mücadele eden  Akhisar Belediyespor  Basketbol takımı menajeri  Rıza Çakır, takımın koçu  Serhat Yapıcı, takımların antrenörleri  verdiler. 10 gurupta  başarılı olanlara sporcu bireysel ödülleri, antrenörlerine de özel şiltler verildi.

Sporcuların anne ve babalarının da katıldığı ödül  töreni sonrası toplu resimlerin çekilmesi, ve çalınan müzikler eşliğinde 2 saat süren tören adeta şenlik havasında sona erdi.