Galatasaray ile sezon sonunda sözleşmesi sona eren Didier Drogba, Galatasaray TV'de yayınlanan BIG LEGEND programında birbirinden önemli açıklamalar yaptı.
AKHİSAR'A ATTIĞIM GOLÜ UNUTAMAM

Kendisine sorulan 'Burada bir buçuk yıl geçirdin. Senin için en unutulmaz hatıra ne oldu? Bundan sonra biri sana, 'Galatasaray' dediğinde…' şu cevabı verdi:

"O kadar fazla ki… Çok güzel anılarım var burada. İlki havalimanında taraftarlar tarafından karşılandığım an. İkincisi, takım arkadaşlarımla tanışmam ve onlarla birlikte antrenman yapmış olmam. Ama bir numarada Akhisar maçında oyuna girdikten sonra topa ikinci veya üçüncü dokunuşumda Burak'ın yaptığı ortada attığım o gol var. O anı hayatım boyunca hiç unutmayacağım. O an hissettiklerimi hayatım boyunca asla unutmayacağım."

FIFA 2014 Dünya Kupası Finalleri'nde mücadele edecek olan ülkesi Fildişi'nin kampına gitmeden önce kurum televizyonuna açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu, geçtiğimiz salı günü Soma'da maden ocağında yaşanan olaylar için "Evet, ülke için büyük bir trajedi. Burada bir buçuk yıldır yaşıyorum. Ve bu tabii ki beni de etkiledi. Ben de tüm iyi dileklerimi hayatını kaybeden işçilerin ailelerine gönderiyorum; çünkü o işçiler, Türkiye'nin büyük bir ülke olmasını sağlayan kişilerdi. Tüm o ailelere… Evet, sizin için çok zor bir durum olduğunu biliyorum; ama sürekli sizi düşünüyorum." diye konuştu.