Akhisarpress.com - Geçtiğimiz hafta İstanbul deplasmanından 3 puanla dönen Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor 15 Şubat Cuma günü saat 20.00’de Manisa 19 Mayıs Stadında karşılaşacağı Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı.

Akhisar Belediyesi Yılmaz Atabarut Tesislerinde yapılan antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu rakiplerinin güçlü olduğunu ve bunun için sıkı hazırlanacaklarını belirtti.

Haftalar sonra galibiyet ile tanışmalarının önemli olduğunu ifade eden Hamzaoğlu; “Haftalar sonra galibiyet için tanışmamız çok önemli oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından aldığımız galibiyet çok önemliydi. Allah göstermesin kötü bir sonuç almış olsaydık bizim için çok zor bir süreç başlamış olacaktı. Ancak hala daha bu süreç devam ediyor. Bizim sezon başından bu yana koyduğumuz hedef var. İyi futbol oynayarak bu lige renk katmak ve ligde kalmak istiyoruz. Önümüzdeki yol kolay değil, çok zorlu maçlar oynayacağız bunlardan bir tanesi de önümüzdeki Galatasaray maçı, rakibimizin takviyeleri oldukça iyi ama bizde onlara karşı takım oyunumuzu ön planda tutup, beraber iyi savunma yapıp yakaladığımız fırsatları da gole çevirmeye gayret edeceğiz.

Sakat ve cezalılar ile ilgili de açıklamalar yapan Hamzaoğlu; “Takımımızda şuanda Sani’nin sakatlığı sürüyor. Serkan’ın hafif sakatlığı sürüyor. Onun dışında Çağdaş’ın arka adalesinde çekme olmuştu, bugün düz koşu yapacak yarından itibaren takım ile çalışmalara başlayacak. Hafta sonuna kadar başka bir eksiğimiz yok.”

Gazetecilerin Gekas’ın gelmesi ile takımın gol sorunu çözüldü mü sorusuna ise “ Gol sorunu önemli eksiğimizdi, Gekas ile bu sorunu önemli ölçüde giderdiğimizi düşünüyoruz. İki haftada bizim için önemli goller attı. Bugüne kadar atmış olduğu gollerine ve kariyerine oldukça saygım var. Ancak onu buraya getiren şey attığı goller değil, gollerden sonra arkadaşlarıyla bu sevinci paylaşımıydı. Gekas iyi bir takım oyuncusu olduğu için almayı tercih ettik. Bizim bu açığımızı kapatacağı için ve bunu da bugüne kadar çok iyi sürdürüyor. Önemli olan bunun devamlı olmasıdır.” Diye ifade etti.