Akhisar Doğan Altıeylül Masterler Futbol takımı 2. Maçında Ege Üniversitesi Masterlerin Konuğu Oldu. Sporun güzelliklerinin yansıtılması ve dostlukların pekiştirilmesi amacı ile düzenlenen maç 2-2’lik skorla sonuçlandı.   
Davetlerinden dolayı Ege Üniversitesi Masterlerine teşekkür eden Akhisar Doğan Altıeylül Masterler Futbol takımı kaptanı Emin Kökçü “Yeni kurduğumuz takımımız ile Ege Üniversitesi masterlerinin konuğu olmak bizleri çok mutlu etti. Misafirperverliklerininden dolayı Ege Üniverstesi masterlerimize çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok keyifli bir maç oldu. Bu organizasyonda emeği geçen Murat Sözbilen’e, Yılmaz Öztürk’e ve bütün oyunculara çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

 Akhisar Doğan Altıeylül 

 Emin Kökçü, Sebahattin Arap, Seyit Çetinkaya, Ceyhun Ortanca, Ercan Soylu, Ercan Yıldız, Önder Arık, Bülent Açıkgöz, Hasan Ali Tandemir, Cahit Dursun, Hakan Çakır, Süleyman Demirayak, Oral Çınarlı, Coşkun Ortanca, Hüseyin Gürlüoğlu, Yakup Keskin 

Ege Üniversitesi Masterler

 Atakan, Kadir, Önder, Ersin, Ahmet, Hakan Sezer, Adem, Murat, Ahmet, Ali, Yılmaz, Abdül, Hasan, Murat.  Doğan Altıeylül masterlerin gollerini dk. 58 ve 65’te Ercan Yıldız atarken, Ege Üniversitesi Masterlerin gollerini dk. 22’de Sebahattin kendi kalesine atarken, dk.77’de Murat kaydetti.