Akhisarpress.com - Geçtiğimiz yıl Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz önderliğinde başlatılan 251 Bin Dev Öğrenci Projesi faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek, Manisaspor ve Akhisarspor’a galibiyet başı teşvik pirimi ödüyor.

Geçtiğimiz Hafta Manisa 19 Mayıs Stadyumunda oynanan Akhisar Belediyespor, Sivasspor maçını 2-1 kazanan Akhisarspor’a 251 Bin Dev Öğrenciler tarafında 5.000 TL Teşvik primi verildi.

Akhsiar Kaymakamı Kamil Köten’in makamında gerçekleştirilen çek takdim törenine 251 Bin Dev Öğrenci Temsilcileri, yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, Akhisar Belediyespor Kulüb Başkanı Hüseyin Eryüksel ve Kulüp yöneticileride katıldı.

5.000 TL.lik hediye çekini Akhisar Anadolu Lisesi 11. Sınıf Öğrencisi, Hazal Kütük tarafından Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel’e takdim etti.

Ligte kalan haftalarda ellerinden gelen mücadeleyi verip puan almaya çalışacaklarını dile getiren Kulüp Başkanı Eryüksel, “ Bu projede emeği geçen Başta 251 Bin Dev Öğrenci ve herkese çok teşekkür ediyorum. Gerçektende bizim yalnız olmadığımızı her geçen gün bize hisetiriyorlar. Bizde İnşallah önümüzdeki tüm maçlarda elimizden geleni yapıp ligde kalıcı olacağız.” dedi.