Süper Lig’de mücadele veren Teleset Mobilya Akhisarspor, 8’inci haftada konuk olacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesislerinde günde çift idman ile sürdürüyor. Yeşil-siyahlılar sabah idmanında kuvvet ve ağırlık çalışması yaparken akşam idmanında ise çift kale maç ve taktik çalışması yapıyor.

Teleset Mobilya Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel sabah idmanını ziyaret ederek teknik ekipten 7 haftalık rapor da aldığı bildirildi. Ligin ilk 7 haftasında 13 puan alarak puan tablosunda yukarıda yer alan teknik heyet ve futbolcuları bu başarısından dolayı tebrik eden Başkan Hüseyin Eryüksel, Teknik Direktör Okan Buruk ile kısa bir toplantı yaptı.

Kulüpler Birliği ile birlikte Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret eden Teleset Mobilya Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı ile Spor Toto Teşkilatı başkanını bizzat davet ederek Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumunun resmi açılışının yapılacağını kaydetti.

Öte yandan yeşil-siyahlılar yarın da çalışmalarına kaldığı yerden devam ederken Pazar günü konuk olacağı Balıkesirspor ile hazırlık maçı yapacak ve ardından yine izin kullanmadan Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

(BG)