Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor Antrenörü Cihat Arslan, antrenman öncesinde basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

Akhisar Belediyespor Antrenörü Cihat Arslan Yılmaz Atabarut Tesislerinde basına yaptığı toplantıda haftanın değerlendirmesinde bulunurak; “Çok önemli bir pozisyona geldik. Futbolcu kardeşlerimizi ve bütün ailemizi kutluyorum. Çok önemli işlere imza atılıyor. İnşallah bunun devamını diliyoruz. Sivas takımı çok önemli bir takım. Son 3 takım arasında, devre arasına girmeden önce puan almak istiyordu. Pozisyonlara giren bizdik, kazanan bizdik, onlar biraz daha doğru oynadılar, oyun disiplinine uyarak oynadılar bizi tuzağa düşürmeye çalıştırlar. Çok şükür son dakika da olsa kazandık. Oyuncularımın emeklerine, yüreklerine sağlık, tebrik ediyorum.” Dedi.

Basın mensubunun futbolcuların sarı kart görmeleri hakkında ve transfer söylentilerinin olduğu hakkındaki sorularını cevaplayan Arslan; “Takım olarak biraz geniş oynadık, öyle olunca da defansa yük fazla bindi sarı kartlarda o yüzden etkiledi. Sarı kartlarda hepsi gerekiyordu. Gole gitme tehlikesi vardı, olgun atak vardı o yüzden üzgün değilim. Daglao ligin bence en önemli stoperinden bir tanesi hatta şuan ki formuyla bence 1.’sidir. İnşallah cezalı konumuna düşmez düşerse de yapacak bir şey yok. Transfer için erken, öncelikle ben bizim bu aile grubunun içindeki bütün futbolcularımı kutlamak istiyorum. Çok iyi özveride bulunuyorlar. Kupa maçı da antrenmanlarda bunu gösteriyor. Hepsi özveriyle çalışıyor. Burada transfer için bir şey konuşmuyoruz. Yönetimle de, futbolcularla da, kendi aramızda da transfer konuşmuyoruz. Önümüzde çok önemli maçlar var. Kayseri maçı var. Kupa ve lig maçlarında ard arda Galatasaray’la deplasmanda mücadele edeceğiz, Kasımpaşa, Osmanlı, bu periyod ta bütün futbolculara ihtiyacımız var ve onların motivasyonuna da ihtiyacımız var. Onların göstereceği en iyi performans bizleri daha üst seviyelere getirir. Şuan için transfer ile ilgili bir düşüncemiz yok.” Dedi.

Ard arda deplasmanda iki defa kupa maçı ve lig maçında Galatasaray’la karşılaşacak olan Akhisar Belediyespor, İstanbul da kamp yapmayarak Akhisar’a geri geleceklerini dile getiren Cihat Arslan, uzun kamplara karşı olduğunu dile getirdi. 

Cihat Arslan basın açıklamasının ardından futbolcular ile antrenman öncesinde bir araya gelerek küçük bir konuşma gerçekleştirdi. Ardından da takım düz koşu yaptı. Sakat ve cezalı futbolcunun olmadığı bildirilen takım tam kadro çalışma gerçekleştirdi.