Spor Toto Süper liginde Beşiktaş’ı deplasmanda 2-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor’da teknik direktör Cihat Arslan galibiyete inanarak sahaya çıktıklarını ve mücadele ettiklerini söyledi.

1 Günlük iznin ardından Yılmaz Atabarut tesislerinde top başı yapan Akhisar Belediyespor’da teknik direktör Arslan, antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Beşiktaş karşısında alınan galibiyetin takıma büyük moral olduğuna vurgu yapan Arslan, “iyi organize olan çok önemli bir rakibe karşı oynadık. Son 10 maçında mağlubiyeti olmayan ve çıktığı her maçta gol atan bir takımı kendi sahasında 2-0 mağlup ettik.  Sahaya çıkarken rakibimizin gücünün farkındaydık. Ancak hafta içi yaptığımız antrenmanlarda futbolcularıma Beşiktaş’ın çok iyi bir takım olmasına rağmen kazanabileceğimizi söylüyordum.  Takım oyunumuzu sahaya yansıttığımız takdirde kazanmanın hayal olmayacağını anlatmıştım. Oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Hepsi çok iyi mücadele etti.  .Allah’a şükürler olsun ki 3. Sıradayız ve başarılı olduğumuza inanıyorum. Dolayısıyla ortada bir başarı varsa bu sadece şahsımıza ait değildir. Yönetimimizden taraftarlarımıza futbolcularımıza ve teknik ekibimize kadar hepimizin ortak başarısıdır.”  Açıklamalarını yaptı.

Medicana Sivasspor ile Pazartesi günü oynayacakları maçın istikrar açısından büyük öneme sahip olduğunu da aktaran Cihat Arslan, “Beşiktaş maçı bizim için artık geride kaldı. Şimdi önümüzde zorlu bir Sivasspor maçı var. Rakibe moral olsun diye söylemiyorum ancak iyi bir takıma sahip. Okan Buruk’un takımın başına geçmesi ile güvenini artırdı. Çok iyi oyunculara sahip ve performans olarak ta birçok takımdan üst düzeyde mücadele ediyor. Biz bu maçı da kazanıp yakalamış olduğumuz başarılı istikrarı sürdürmek ve puanımızı artırmak istiyoruz.” Dedi.

Ziraat Türkiye kupasında da guruplara kalmak istediklerini belirten Cihat Arslan Perşembe günü Manisa’da  oynanacak olan Çanakkale Dardanelspor maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını aktardı.
Gazetecilerin “ara transfer yapacak mısınız?” sorusu üzerine “henüz erken” cevabını veren Arslan, “Kupa maçları da dahil olmak üzere önümüzde 6 maçımız var.  Transfer yapıp yapmayacağımızı bu maçlar belirleyecek.  Ancak benim önceliğim Takımda yakalamış olduğumuz bu birlik ve beraberliğin bozulmaması” ifadelerini kullandı.

Çanakkale Dardanelspor ve Medicana Sivasspor maçı hazırlıklarına başlayan Akhisar Belediyespor’da yorgunlukları nedeni ile Hugo Rodallega, Ahmet Cebe ve Kadir Keleş takımdan ayrı salonda çalıştı.
Beşiktaş maçında forma giyen futbolcuların ayrı çalıştığı antrenman düz koşu, kondisyon ve taktik antrenmanı ile sona erdi.