Ligin 2. Yarısının ilk maçına yeni teknik direktör Roberto Carlos ile başlayan Akhisar Belediyespor, galibiyetle buluşma hasretini 11 haftaya çıkardı.  Carlos  yeni takımının başında çıktığı ilk maçına 1 puanla başladı.

Devre arasında yapılan 8 transferden,  yarım sezon sonrası tekrar  dönen Sertan, Orhan ve  Castro  ile sahaya çıkan Akhisar Belediyespor 2 kez yenik duruma düşmesinden sonra   sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. 

Takımının başında ilk defa sahaya heyecanlı  olarak çıktığını söyleyen sambacı Roberto Carlos, “İyi mücadele ettik. Tabii ki eksiklerimiz var. Özellikle kadromuza yeni dahil ettiğimiz oyuncular arkadaşları ile ileriki haftalarda ç ok daha uyumlu hareket edeceklerdir. Çok  basit 2 gol yedik. Gollerde  pozisyon hatalarımız   vardı. Bunları tekrar yapmamak için  hem  konuşarak hem de antrenmanlarda tatbiki olarak çok çalışacağız.” Müsabakanın çalınan düdüklerle çok durduğunu söyleyen  Carlos, “Buda maçın akışını büyük ölçüde  engelledi. Çok beğendiğim  hakem  kendisini daha öne çıkarmak istedi kanısındayım.” Pozisyon açısından  önemli artışın olduğunu, bunları değerlendirmek mecburiyetinde olduklarını söyleyen  Roberto Carlos, “ Şimdi Salı günü Manisaspor ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası maçını ve yine hafta sonunda evimizde oynayacağımız Balıkesirspor maçına ara vermeden hazırlanacağız.” Dedi.