Akhisarpress.com/ ÖZEL - Spor Toto Süper Ligin devre arasında transfer edilen, Akhisar Belediyespor formasıyla oynadığı 12 maçta 11 gol kaydeden Teofanis Gekas antrenmanlarda arkadaşlarıyla keyifli anlar yaşıyor.


Avrapa'daki takımların devre arasında transfer ettikleri oyuncular arasında 12 maçta 11 golle ilk sırada yer alan Gekas'ı, Manchester City takımından devre arasında Milan'a 20 Milyon Euro karşılığından transfer olan Balotelli 9 maçta 8 gol ile takip ediyor.


Yine devre arasına gelen Drogba 14 maçta 6 gol, Fenerbahçe forması giyen Webo 17 maçta 6 gol kaydetti.


Ligin ilk yarısında yoğun yağış nedeniyle ertelenen Medical Park Antalyaspor maçı haricinden 16 maçta 2 galibiyet 6 beraberlik ile 12 puanla son sırada tamamlayan Akhisar Belediyespor, ikinci yarıda ertelenen Medical Park Antalyaspor maçı ile birlikte oyandığı 15 karşılaşmadan 7 galibiyet 3 beraberlik ile 24 puan toplan Akhisar Belediyespor, ikinci yarı maçlarına göre 5. sırada yer alıyor.


Ligin ikinci yarısında 12 maçta forma giyen, 11 gol ile Akhisar Belediyespor'un galibiyet zincirinde büyük pay sahibi olan Gekas takım arkadaşlarıyla haftasonu deplasmanda oynayacakları Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarında keyifli geçiriyor. Lig sonuna kadar hiçbir gazeteye röportaj vermeyeceğini açıklayan Gekas, antrenman öncesi takım arkadaşlarıyla şakalaşırken, özellikle dil açısından iyi anlaştığı Kerem Bulut ile güreş tutması diğer takım arkadaşları tarafından alkışlandı.