Akhisarpress.com
ÖZEL HABER

Akhisar Belediyespor’da gözler Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe maçına çevrilirken, sağ dizindeki sakatlık yüzünden 6 haftadır formasından uzak kalan Bikoko bugün Fransa’da ameliyat oldu.

Gençlerbirliği maçında 70, Eskişehir deplasmanında 75 dakika forma giydikten sonra sağ dizinden sakatlanan Kamerunlu futbolcunun takıma dönmesini dört gözle beklenirken, Bikoko bugün Fransa’nın Paris kentindeki hastanede sağ dizinden ameliyat oldu.

Ameliyatın başarılı geçtiğini belirten Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar; “Oyuncumuz Bikoko sakatlığı nedeniyle Fransa’ya ameliyat için gönderdik. Bugün sağ dizinden ameliyat oldu, doktoru ile görüşmelerimiz sonucunda ameliyatın başarılı geçtiğini öğrendik. Bu durum bizi sevindirse de, durumu bir hafta içinde netleşecek, diğer yandan Bikoko 5 hafta sahalardan uzak kalacak.” Dedi.

Akhisar Belediyespor Tokat’ta

Sivas maçını 2-1 kazanan yeşil-siyahlı ekip ara vermeden, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçı için Tokat’a geçti. Akhisar Belediyespor, 31 Ekim Çarşamba günü oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden hazırlanıyor. Tokatspor maçının ardından Kayseri üzerinden hava yolu ile İzmir’e daha sonrada Akhisar’a dönecek olan takım, Fenerbahçe maçı için Akhisar’da 2 günlük kamp programı yapacak.

Bilet Fiyatlarında Değişme Yok

Bilet fiyatlarına gösterilen tepkinin yersiz olduğunu belirten Acar; “Sezon başında yönetim olarak derbi maçları için net bir fiyat belirledik. Bu fiyatlar sadece Fenerbahçe maçı için değil, 4 büyük takımla oynayacağımız maçlar içinde geçerli.” Dedi.

Akhisar Belediyespor’un 4 büyük takımlar için sezon başında belirlediği bilet fiyatları şu şekilde;

”VIP A” 140, ”VIP B” 130, ”VIP C-D” 120, Kapalı C Tribün 100, Tarzan Kapalı Tribün 100, Spil Kale Arkası 80 ve misafir takım için ayılan Gediz Kale Arkası Tribün için 80 lira olarak uygulanacak.